Home » I likhet med Netflix vil Disney+ lansere et annonsestøttet abonnement (og dette er bare begynnelsen?)

I likhet med Netflix vil Disney+ lansere et annonsestøttet abonnement (og dette er bare begynnelsen?)

by Henrik Ibsen

Etter Netflix vil Disney+ være den neste plattformen som lanserer et billigere abonnement, men med reklame. Dette er ytterligere et bevis på at SVoD-verdenen er i endring.

For å møte stadig hardere konkurranse innen hjemmeunderholdningsdomenet, har SVoD-plattformer begynt å operere noen vektendringer i løpeturen. Det er av denne spesielle grunnen at giganten Netflix lanserte sitt annonsestøttede abonnement i november 2022, mens det slo rekorder med oppsigelse av delte kontoer.

Så det var ikke overraskende å høre i juni 2023 at Amazon også kunne lansere et annonsestøttet abonnement. På Mikkes side kom ikke returen til administrerende direktør Bob Iger uten noen få båter, med en betydelig rensing av filmer og serier på Disney+, for å redusere kostnadene til et selskap i krise så mye som mulig.

Og akkurat som konkurrentene, Disney+ vil på sin side lansere et abonnement med reklame.

alle tilbud

disney+ abonnementsdetaljer

Faktisk, fra 1. november 2023Disney+ vil lansere et nytt tilbud annonsestøttet abonnement, samt to andre annonsefrie tilbud. Disse nye formlene, som ble lansert i desember i USA, burde være bekymringsfulle 9 europeiske land: FrankrikeStorbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.

For folk som allerede har det eksisterende abonnementet til 8,99 euro, er det vil automatisk øke til 11,99 euro under det nye navnet Disney+ Premium, med 4 skjermer tilgjengelig og mulighet for å bytte til andre tilbud. vil også eksistere et standard abonnement (uten UHD/HDR-lyd og Dolby Atmos, 2 skjermer) til prisen av €8,99.

Og til slutt vil det være den berømte tilbud med reklamesom vil inkludere alle funksjonene til standardabonnementet, men til en pris av 5,99 euro.

Ahsoka: bilde, Rosario DawsonDisney gjør seg klar til kamp

snart slutt på å dele disney+-kontoer?

Med alle disse tilbudene vil abonnenter fortsette å ha tilgang til plattformens omfattende katalog som, i tillegg til å ha store franchiser som Marvel, Stjerne krigen og andre Avatardrar du nytte av et bredt spekter av alternativer, spesielt takket være oppkjøpet av Fox. Du kan derfor gni skuldrene med Disney +: Dumbo OG Romvesen, mitt navn er root OG Skjoldet, tommelen OG Brasil, OSS 117 OG Et skrik i havet.

Men valget om å bringe reklame til SVoD viser tydelig at dette universet er i utvikling (til å bli mer og mer likt foreldrenes TV). Etter en spektakulær boom og store investeringer de siste årene (Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video, Paramount+, Quibi osv.), må gigantene gjennomgå strategiene sine. de brukte overdådigmen vi må fylle kassen for å møte fremtiden og forsvare siden vår mot konkurrentene.

Zootopia: bildeLett reaksjonstid sjefer

Som forventet og som Netflix, ville Disney + studere muligheten til å slutte å dele kontoerselv om det ikke er offisielt ennå.

Det gjenstår bare å se hvordan Disney +-tallene vil utvikle seg og om abonnentene fortsetter, slik tilfellet har vært med Netflix. Annonsestøttet abonnement, Standard-abonnement og Premium-abonnement vil alle være tilgjengelig fra 1. november 2023.

You may also like