Home » Norge mot veggen, Renard er fortsatt bekymret… Dette er oppsummeringen av kvinne-VM

Norge mot veggen, Renard er fortsatt bekymret… Dette er oppsummeringen av kvinne-VM

by Ashley Olsen

Finn hver dag sammendraget av nyhetene fra verdensmesterskapet i fotball for kvinner, som finner sted frem til 20. august i Australia og New Zealand.

Norge stagnerer igjen

Da Norge kom til kamp mot New Zealand (1-0), klarte ikke Norge å reagere på tirsdag og gjorde ingenting bedre enn uavgjort mot Sveits (0-0). For å toppe det måtte nordmennene klare seg uten 2018 Ballon d’Or-vinner Ada Hegerberg, slått i lysken sekunder før avspark! Sist i gruppe A står han mot veggen og dømt til å vinne sin siste kamp mot Filippinene. Disse siste lagene ga overraskelsen ved å dominere New Zealanderne (1-0), som imidlertid spiller hjemme.

I gruppe H slo Colombia Sør-Korea (2-0) og møtte Tyskland igjen på toppen av gruppe H.

Har USA allerede kvalifisert seg?

Amerikanerne kan bli de første kvalifiseringskampene til 16-delsfinalen hvis de slår Nederland, klokken 03.00 tirsdag kveld, i en omkamp av VM-finalen i 2019 i Frankrike. USA-laget hadde tatt ledelsen (2-0) for å tillate seg en andre strake tittel. Nederlenderne kan også gå videre til neste runde hvis de lykkes.

Onsdag morgen vil bli preget av to gruppe C-kamper: Japan – Costa Rica kl. 07.00 og Spania – Zambia kl. 09.30. Japanerne og spanjolene har også muligheten til å kvalifisere seg. Dagen avsluttes med Canada – Irland, som starter klokken 14:00 for gruppe B.

Fox bryr seg fortsatt

Les Bleues-kaptein Wendie Renard trente separat fra resten av troppen tirsdag. Kommer forsvaret, slått i legg under 0-0-kampen mot Jamaica på søndag, tilbake til den andre kampen til det franske laget, mot Brasil, på lørdag?

På personalsiden sier de at de håndterer situasjonen «dag for dag». «Vi vet at han har et lite leggproblem. Vi vet ikke mer om diagnosen. Det medisinske personalet gjør alt de kan for å få ham til å komme seg så raskt som mulig.»svarte den franske midtbanespilleren Amel Majri, unnvikende under sitt besøk på en pressekonferanse.

You may also like