Home » Norge øker presset for det nederlandske landslaget

Norge øker presset for det nederlandske landslaget

by Russell Crowe

4. september 2021 – Nederland møter Montenegro i kveld. Louis van Gaals lag må vinne for å øke presset på Tyrkia og komme tilbake på nivå med Norge. Det laget vant 0-2 mot Latvia. Ikke et flott resultat, men en overbevisende seier om man ser på kampen.


Erling Haaland var den store mannen i Norge onsdag kveld da han ledet laget foran det nederlandske landslaget. Et mål fra Davy Klaassen var ikke nok til seieren, men det var et viktig poeng for begge lag. Den norske spissen scoret igjen det første målet mot Latvia. Nå var det nok til trippel.

Borussia Dortmund-spissen fikk bygge etter tjue minutter fra straffemerket og bommet ikke head-to-head med Pavels Šteinbors. Etter det lot det andre målet vente på seg. Det mens gjestelaget var herre og herre med mer enn sytti prosent ballbesittelse og tjue skudd mot det latviske målet. I 66 ble fordelen doblet takket være Mohamed Elyounoussi. Midtbanespilleren plasserte umiddelbart ballen godt i sin antagelse, for å kunne fjerne den umiddelbart. Målvakten var sjanseløs mot skuddet i lengste hjørne.

Norge har ti poeng etter fem kamper med seieren. Nederland kan utligne dersom de slår Montenegro. I tillegg skal også Tyrkia, den neste rivalen til den oransje troppen, være i aksjon i kveld. Laget skal konkurrere mot Gibraltar. Det burde ikke være noe problem, så trippelen virker som en sikkerhet for laget. I så fall ville tyrkerne nå elleve poeng etter fem kamper.

You may also like