Home » Norge. Turister fant 2 millioner kroner. De gjemte seg i en «ikke særlig interessant hule» | Utenriksnyheter

Norge. Turister fant 2 millioner kroner. De gjemte seg i en «ikke særlig interessant hule» | Utenriksnyheter

by Russell Crowe

Ole Bisseberg, i følge med en kamerat, dro lørdag til skogs ved Mossemarka på Sørøst-Norge. Mennene ville se om stedet var egnet for å tilbringe tid med familiene sine. Mens de vandret, kom de over en grotte som ble brukt av den norske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig som våpenlager.

Se videoen
I Oslo går bussene på restdrivstoff

– Grotten var smal og lite interessant. Vi fortsetter imidlertid å vandre, uten anelse om hva vi kan forvente, opplyste Bisseberg til portalen. VG.no.

Mexico. Høyesterett avkriminaliserer rekreasjonsbruk av cannabis

Norge. 2 millioner kroner gjemt i skogen. Forskere tok for seg saken

En venn av Ole, som ikke røpet navnet sitt til media, sa at det å være i nærheten av den gamle grotten hadde vekket eventyrlysten i dem. Mennene begynte å lure på hva som kunne ha foregått i området og om noen gjenstander fra krigstid var igjen der. De bestemte seg for å se seg rundt i området og samlet steiner. Like etter fant de en kløft med full pose. penger. Inni lå det fire teipede pakker med sedler på 500 og 1000 norske kroner fra 1999. Søkere tok skatten med seg hjem. Etter å ha gjennomgått innholdet i posen, anslo Bisseberg totalen til rundt to millioner kroner.

ColosseumColosseum i Roma tilbyr underjordiske korridorer for besøkende turister

Mennene varslet politiet og tok med betjentene til stedet der de fant pengene. Kripos, et organ som bekjemper organisert kriminalitet, var involvert i saken. Basert på seddelens serienumre, DNA og fingeravtrykk vil etterforskere sjekke om pengene var knyttet til en forbrytelse.

You may also like