Home » Bemerkelsesverdig: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær i krise, på ferie til Norge | Fotball

Bemerkelsesverdig: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær i krise, på ferie til Norge | Fotball

by Russell Crowe

Manchester United vil ikke spille sin neste kamp før 20. november på Watford, og klubben så en legion av landskamper komme ut. Så Solskjær ga hjemmeværende og seg selv en uke fri for å lade opp batteriene etter 0-2 Manchester-derbytapet mot City.

Solskjær ble oppdaget 48 timer etter tapet mot City av paparazzifotografer på flyplassen på vei til Kristiansund i Norge, hvor han, venner og familie forsøker å lette presset.

Den tidligere United-spissen er under hardt press etter kun fire poeng på de seks siste Premier League-kampene. Sol han utnyttet bildene til å kutte ut Solskjær. «Norge tilbake», skriver de i utgangsbildene, med henvisning til «det er ingen vei tilbake», så det er ingen vei tilbake. Og en tekst som følger med et bilde av privatflyet som letter: «Jeg håper ikke Ole sitter ved rattet».

I mellomtiden har Rio Ferdinand, nå analytiker, men tidligere partner av Solskjær, økt presset ved å si å forlate er det eneste alternativet. «Jeg føler at det er på tide å gi stafettpinnen videre. Ole gjorde det han måtte. Det har gitt håp til fansen igjen. Men vil det gi oss titler og vinne Champions League? Jeg tror ikke.»

You may also like