Home » Norsk postselskap får skryt for homofile julenissen

Norsk postselskap får skryt for homofile julenissen

by Russell Crowe

Hvert år besøker nissen Harry, som i økende grad prøver å imponere. Båndet mellom de to vokser, de drikker kaffe sammen og utveksler gaver. Men hvert år forteller nissen Harry at det vil gå et år før de to møtes igjen. «Jeg kommer til å savne deg,» sier han etter sitt siste besøk, hvoretter tilskuere ser Harry gråte sittende oppgitt på sengen sin.

Harry bestemmer seg for å ta saken i egne hender og skriver et brev til julenissen med juleønsket sitt: «Alt jeg ønsker meg til jul er deg.» Når det er jul igjen, denne gangen til hans overraskelse, i stedet for julenissen, dukker et postbud opp på døren med gavene sine.

Han går tilbake til stua med pakkene sine og ser plutselig julenissen stå der. «Jeg ordnet med hjelp i år, slik at jeg kunne være med deg,» sier han. Menn besegler sin kjærlighet med et oppriktig kyss.

rosende kommentarer

I Norge har reklame blitt veldig positivt mottatt og internasjonalt er responsen like positiv. Philip Tijsma fra COC Nederland satte også pris på filmen.

«Ved å fremstille et forhold mellom to menn med all normalitet og bevis, gjør du det også mer normalt. Uten synlighet er det ingen aksept, det er det det kommer ned til, og det er absolutt fortsatt nødvendig. En tredjedel av nederlenderne synes fortsatt et kyss mellom to menn er støtende.»

Men ikke alle er fornøyd med hypen, sier markedssjef i Posten, Monica Solberg. Kritikere sier at reklamefilmen blander jul med politikk. Men det stemmer ikke, ifølge Solberg. «Retten til å elske hvem du vil er en grunnleggende menneskerettighet og vil ikke bli ansett som en politisk sak i frie demokratiske samfunn i 2021. Posten har knyttet sammen mennesker i 375 år og vil fortsette å gjøre det uavhengig av kjønnsorientering eller identitet.»


Les ogsåØnsker du å kjøpe denne: 10 flotte julegaver for under 10 euro

You may also like