Home » Norske Premier League-spillere har sexfest på stadion, men de glemmer overvåkingskameraene | Utenlandsk fotball

Norske Premier League-spillere har sexfest på stadion, men de glemmer overvåkingskameraene | Utenlandsk fotball

by Russell Crowe

En skandale i norsk fotball. Tolv spillere fra førstedivisjon SK Brann holdt sexfest på stadion forrige uke. For å unngå bevis ble de enige om å ikke ta med seg telefonene sine. Selskapet hadde imidlertid ikke vurdert overvåkingskameraer.
Norske medier skriver at tolv spillere i førstedivisjon SK Brann hadde invitert minst fire kvinner til sexfest på stadion. Etter trening ville en del av teamet ha gått på restaurant. Tolv spillere dro på diskotek og ble med kvinnefesten til Brann stadion, hvor spillerne spiller hjemmekampene sine. Telefoner ble pent oppbevart utenfor stadion, slik at ingen ble filmet. Fotballspillerne hadde imidlertid ikke tatt hensyn til overvåkingskameraene, rapporterte lokale myndigheter. Bergens Tidende. Natten hadde gått mot slutten rundt klokken 5 om morgenen, med felt- og garderobeprøver.

Vibeke Johannesen, administrerende direktør i SK Brann, reagerte med overraskelse på klubbens hjemmeside. «De hadde ikke tillatelse fra klubben. De var fulle, de dro til stadion og hadde en fest. Vi ser svært alvorlig på dette og har allerede hatt en samtale «Daniel Pedersen, kaptein i klubben og ikke tilstede på festen, avviser også hendelsen.» Det skulle aldri ha skjedd. Det er første gang i karrieren min at jeg har opplevd noe slikt.»


Flagg

Fakta stammer fra forrige uke, mens SK Brann spilte hjemmekamp søndag kveld, som de vant 3-2. Fans som allerede var klar over hendelsen uttrykte sin misnøye. For eksempel ble det hengt opp et banner med «avskum» (scoria, red.) Og det var også mer stillhet enn vanlig på stadion, spesielt de første minuttene.

Klubben bekrefter at den vurderer sanksjoner. Men det kan noen ganger være dødsdommen for sporten. Til tross for seieren med ti poeng, ligger SK Brann på sisteplass i Eliteserien og det var også noen nøkkelspillere blant reversene. Derfor vil en eventuell suspensjon være svært utidig. Politiet driver også etterforskning. – Vi samarbeider fullt ut med politietterforskningen, sa Johannesen.

Sjekk ut våre mest populære sportsvideoer nedenfor.

You may also like