Home » Se: Norges statsminister om pil- og bueangrep: «Gryktelig handling»

Se: Norges statsminister om pil- og bueangrep: «Gryktelig handling»

by Russell Crowe

I Kongsberg drepte en mann med pil og bue fem personer og skadet to andre alvorlig. Den mistenkte er pågrepet av politiet. Norges statsminister, Jonas Gahr Støre, reagerer i sjokk på angrepet. Se intervjuet i NOS-videoen nedenfor.

Uvirkelig
Norges statsminister er opprørt og anser den «grusomme handlingen» som uvirkelig. Politiet har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om motivet til gjerningsmannen. Som nevnt døde minst fem personer og flere ble skadet.


Se: Norges statsminister på pil og bue angrep : & quot; Grusomt faktum & quot;

I Kongsberg drepte en mann med pil og bue fem personer og skadet to andre alvorlig. Den mistenkte er pågrepet av politiet. Norges statsminister Jonas Gahr Støre er sjokkert over angrepet. Se intervjuet i NOS-videoen nedenfor. Uvirkelig Norges statsminister er opprørt og anser den «grusomme handlingen» som uvirkelig. Politiet har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om motivet til gjerningsmannen. Som nevnt døde minst fem personer og flere ble skadet. Se også Se: Jan Versteegh risikerer livet i Impossible Missions: «Jeg skal ikke gjøre det» Se denne videoen »Voldelige bilder: døde og sårede i pil og bueangrep i Norge Se denne videoen»


You may also like