Home » Norvege-fr.com ønsker deg en god jul – God Jul!

Norvege-fr.com ønsker deg en god jul – God Jul!

by Russell Crowe

Og her er enda et år over. Men for et år! Et år fullt av usikkerhet og begrensninger som har forandret livene våre. Et år som kanskje også har tjent til å refokusere på oss selv, til å være mer empatiske med andre, til å reflektere over vår levemåte og vårt forhold til levende vesener og natur. Men mest av alt et år som vi ønsker å glemme veldig raskt da vi håper at 2021 blir mye bedre!

Som mange andre sektorer har turismen blitt sterkt påvirket av helsekrisen. Mange av dere har sluttet å reise. Siden 8. august har Norge klassifisert Frankrike, som mange europeiske land, i rødt. Noe som betyr at det å reise til Norge fra Frankrike har blitt en skikkelig hinderløype. I tillegg til fly som kanselleres av flyselskaper, må du fra 13. desember levere en negativ PCR-test utført 72 timer før flyreisen, utføre 10-dagers karantene på et dedikert hotell eller hjemme hos deg dersom du eier et overnattingssted i Norge. og fyll ut et skjema når du kommer til det nordiske landet. Kort sagt, alle disse begrensningene har sannsynligvis satt mange av dere av. «Gjør plass for drømmer, reisen vil vente», som det norske reiselivskontoret uttalte. Ettersom vi ikke har funnet opp teleporteringsmaskinen i Norge enda (selv om vi jobber seriøst med den!), må vi fortsatt vente med å sette foten på norsk jord.

Etter hvert som året gikk, ga vi dem færre nyheter. Vi foretrekker å få deg til å drømme om lettere ting. Innen 2021 vil vi fortsette i denne takten med flere livsstilselementer, som f.eks vår artikkel om koselig som var veldig vellykket! Siden, som feirer 19-årsjubileum (ja, tiden går så fort!) Bør fornyes i løpet av året… Ingen dato, fortsatt mye arbeid å gjøre! Stadig flere av dere følger oss videre Facebook, Twitter, Instagram og om Linkedin. Vi er veldig takknemlige for deg! Tusen takk!

Året 2020 vil virkelig ikke ha vært et år som alle andre. Men vi ønsker deg en fantastisk avslutning på året, med respekt for barrierebevegelsene og ta vare på deg selv og dine kjære. La oss være positive, fremtiden vil bare bli bedre! Vi gir deg disse fantastiske ønskene fra Jacques Brel som dateres tilbake til 1968 og som får all betydning i år.

God jul alle sammen – Gud, jul alle sammen!

« Jeg ønsker deg endeløse drømmer og det rasende ønsket om å gjøre noen til virkelighet.
Jeg vil at du skal elske det du elsker og glemme det du glemmer.
Jeg ønsker deg lidenskaper, jeg ønsker deg stillhet.
Jeg ønsker deg fuglenes sang når du våkner og barnas latter.
Jeg vil at du skal respektere andres forskjeller, fordi verdien og verdien av hver enkelt blir ofte oppdaget.
Jeg vil at du skal motstå stagnasjonen, likegyldigheten og de negative dydene i vår tid.
Til slutt ønsker jeg at du aldri gir opp forskning, eventyr, liv, kjærlighet, fordi livet er et storslått eventyr og ingen fornuftig person bør gi det opp uten å kjempe en tøff kamp.
Fremfor alt vil jeg at du skal være deg selv, stolt og glad, fordi lykke er vår sanne skjebne.
»

You may also like