Home » ny kabin for Boeing 777

ny kabin for Boeing 777

by Henrik Ibsen

Air France utplasserer sine nye kabiner

20. januar 2023 vil den første Boeing 777-300 ER utstyrt med de nyeste Air France langdistansekabinene ta av fra Paris-Charles de Gaulle til New York-JFK. Dette flyet, kalt «Fontainebleau», vil betjene flyplassen i Rio de Janeiro (Brasil) fra 21. januar 2023 og Dakar (Senegal) 22. januar.

Fortsettelsen av oppussingen av 12 Boeing 777-300 ER i Air Frances langdistanseflåte vil gradvis tilby flere flyvninger utstyrt med disse nye kabinene til disse tre første destinasjonene i løpet av vinteren, og deretter utvide dette nettverket i løpet av året. .

Takket være dette viktige nye trinnet i Air Frances oppgradering, vil alle selskapets langdistanse Business-kabiner dra nytte av seter som kan konverteres til helt flate senger innen utgangen av 2023, opp fra 90 % i dag. Innen denne fristen vil også hele flåten* være utstyrt med WiFi ombord, opp fra 97 % i dag.

De fremtidige kabinene til Boeing 777

I Business-kabinen (48 seter) har dette flyet et nytt sete som går tilbake til det ikoniske Air France myke og buede setet for å tilby en helt ny versjon. Dette tar opp konseptet med de 3 «Fs»: Full Flat, den presenteres i en ekte flat seng på nesten 2 meter; Total tilgang, hver enkelt har direkte tilgang til oppkjørselen og Total Privacy, for optimalt privatliv. En ny skyvedør lar deg privatisere din egen plass fullstendig, og dermed bevare resten av hytta. For ekstra nærhet når du reiser som par, har setene plassert midt i kabinen nå en midtvegg som enkelt kan senkes. Deretter er det et stort oppholdsrom for å nyte turen sammen. Stolen har også en stor 17,3-tommers 4K høyoppløselig antirefleksskjerm, utstyrt med støyreduserende hodetelefoner, en ny Bluetooth-tilkobling som lar deg bruke dine egne hodetelefoner, og flere strømuttak.

Når alle slår seg ned ombord på denne hytta, blir alle møtt av en bakgrunnsbelyst bevinget sjøhest, som legemliggjør selskapets grunnleggende myte og rike historie. Inne i setet gir polstringen en følelse av mykhet og intimitet. Ull, børstet aluminium, fransk fullnarvet skinn, Air France har foretrukket edle, myke og naturlige materialer for sin produksjon. Til slutt er hver stol brodert med den røde aksenten, selskapets varemerkesymbol.

Forbedret komfort i Premium Economy-kabinen

I Premium Economy-kabinen (48 seter) presenterer Air France sin nyeste modell av typen «recliner» (reclining sete), som allerede tilbys på Airbus A350, og forbedrer komforten ytterligere. Om bord har alle 96 cm plass til å strekke ut bena. Seteskummet er omarbeidet og det marineblå fiskebeinsstoffet gir mer mykhet. Seteryggen skrur opptil 124 grader og er utvidet for mer privatliv. En lydisolert hjelm passer harmonisk for å lette bruken når som helst på turen. USB A- og C-plugger fullfører pakken.

I Economy-kabinen (273 seter) oppfyller setene også de høyeste komfortstandardene på markedet. Hver har en 17-tommers setebredde, 119-graders tilbakelening og 31 tommer benplass. Seteryggen er ergonomisk og gir forsterket sidestøtte. En USB A-port er også tilgjengelig.

Disse to hyttene tilbyr en stor 13,3-tommers 4k HD-skjerm utstyrt med Bluetooth. Ideell for å oppdage 1500 timer med on-demand underholdning med dine egne hodetelefoner.

På alle reisehytter har kundene Air France Connect, selskapets tilkoblingstilbud. Portalen tilbyr tre pass, hvorav ett er helt gratis, slik at du enkelt kan sende og motta meldinger, samt all fly- og forbindelsesrelatert informasjon.

You may also like