Home » Ny Norvege-fr.com-side – Norvege-fr.com

Ny Norvege-fr.com-side – Norvege-fr.com

by Russell Crowe

Ny side, nytt design! Oppdag det nye nettstedet Norvege-fr.com! Den nye nettsiden dedikert til Norge er fullstendig redesignet og tilbyr deg en mer moderne og intuitiv stil. Alle seksjoner har blitt revidert for å gi deg en bedre brukeropplevelse. La deg lede av hjertet av det nye nettstedet Norvege-fr.com!

Norvege-fr.com | et nytt nettsted for sitt 20-årsjubileum

For å feire 20 år med siden 🎂 (og ja allerede!), har vi jobbet i flere måneder for å gi deg en ny versjon av siden. Derfor er vi glade for å kunngjøre at den er online. Siden den åpnet 23. desember 2001, har vi alltid ønsket at den skulle utvikle seg regelmessig. På 20 år har teknologien stadig utviklet seg. Arbeidet startet for noen måneder siden og er ikke ferdig ennå. Vi har fortsatt arbeid å gjøre for å gjøre opplevelsen din komplett. Vi måtte endre over 3000 nyhetsartikler, 200 oppskrifter, 1500 arrangementer … for ikke å snakke om alle de andre delene.

Norvege-fr.com | en ny redaksjonell linje

Med denne nye starten har vi bestemt oss for å vurdere vår redaksjonelle linje. Norvege-fr.com vil tilby færre nyhetsartikler, men stadig flere turist- og kulturartikler. Vårt mål er å få deg til å oppdage Norge, å få deg til å reise! Våre kilder? Regelmessige reiser til Norge, franskmenn og nordmenn bosatt i Norge!

I mars 2021 undersøkte vi «følgerne» våre for å finne ut hva de ønsket. Resultatet var definitivt. 67 % svarte for å åpne et vindu til andre nordiske land som Sverige, Island, Finland og Danmark! Siden vil sannsynligvis utvikle seg i denne retningen om noen måneder (litt mer tålmodighet 😉). Men vår kjernevirksomhet er selvsagt fortsatt dedikert til Norge!

Norvege-fr.com | Elgar vår maskot har også utviklet seg

Drivenheten vår, kalt Elgar, har også utviklet seg godt siden starten. Han gikk gjennom flere faser for å komme opp med denne søte, veldig fargerike karakteren i dag. Det eneste som ikke har endret seg med Elgar er at han fortsatt myser så mye 🤣 og vi elsker det 😍! Den vises overalt på nettstedet Norvege-fr.com, men også på alle våre sosiale nettverk. I fremtiden vil han følge oss på våre reiser. En liten fe fødte ham i en søt bamse (myser, selvfølgelig 👀). Elgar startet eventyret med oss ​​for 20 år siden, og han er ikke villig til å forlate oss!

Elgar, maskoten til Norvege-fr.com!

Norvege-fr.com i noen få tall

Norvege-fr.com har mer enn 6 000 Facebook-abonnenter, 4 800 forummedlemmer, 120 000 sidevisninger per måned og mer enn 60 000 besøkende per måned.

Norvege-fr.com blir jevnlig sitert i pressen, web, turistbrosjyrer, TV, radio osv.: France 5, Radio Le Mouv «, Radio France, Le Guide Bleu Norway, Chérie FM, Le Guide de Routard, Google News , den norske ambassaden i Frankrike, Le Petit Futé, det norske turistkontoret i Frankrike… og mange andre!

Finn oss på våre sosiale nettverk: Facebook, Twitter, Instagram og Linkedin. Vi åpner til og med en kjede Youtube ! Abonner gjerne for å gi oss litt hjelp 😉 Vi lover, nye videoer kommer snart …

Norvege-fr.com | utvikling fra 2001 til 2021

For en lang vei å gå og møter om 20 år! Vi benytter anledningen til å takke alle menneskene som på en eller annen måte har bidratt til suksessen til Norvege-fr.com. Så en stor takk til Daniel (vår favoritt-kanadier som bor i Norge), Kari (vår norske venn som bor i Oslo), Karine (vår fransk-norske venn) og alle de andre franskmennene eller nordmennene: Angeline, Moonlight, Snøball, Anne-Inger, Automn …

Vi foreslår at du vurderer utviklingen av nettstedet siden det ble opprettet i 2001:

Norvege-fr.com i 2001

Norvege-fr.com-nettstedet i 2001

Norvege-fr.com i 2003

Norvege-fr.com-nettstedet i 2003

Norvege-fr.com i 2006

Norvege-fr.com-nettstedet i 2006Norvege-fr.com i 2011

Norvege-fr.com-nettstedet i 20111

Norvege-fr.com i 2016

Norvege-fr.com-nettstedet i 2016

Velkommen til Norvege-fr.com 2021!

You may also like