Home » Olympiske og paralympiske medaljevinnere i Tokyo mottar takkebrev fra statsministeren

Olympiske og paralympiske medaljevinnere i Tokyo mottar takkebrev fra statsministeren

by Russell Crowe

Kariņš møtte idrettsutøvere, trenere og støttepersonell for å hilse og hedre idrettsutøvere for deres suksess innen idrett.

«Jeg kan bare beundre deg for din vilje til å nå målet ditt. Takk for at du har skapt en mulighet for nesten to millioner mennesker i Latvia til å være stolte av landet sitt. På det faktum at vi har vårt eget land, hvor vi har kontroll. » sa Kariņš. «Du viser oss også et eksempel på hvordan du tar ansvar, for dine valg, seire og også tap. Jeg er glad for dine prestasjoner og takk for arbeidet ditt. Dere er alle våre helter!»

Ledelsen for den latviske olympiske komité og den latviske paralympiske komité deltok også i arrangementet for å hedre de olympiske utøverne, og deres representanter takket utøverne for deres statlige støtte til å forberede seg til konkurransen.

Han ble også takket av de olympiske medaljevinnerne, 3×3 basketballspilleren, den olympiske mesteren Agnis Chavars, som ble tildelt æren av å bære Latvias flagg ved åpningsseremonien til de olympiske leker i Tokyo, og atleten Aigars Apinis, som vant Paralympisk bronsemedalje.

3×3 basketballspillerne Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Pauls Lasmanis, Nauris Miezis, samt Artūrs Strēlnieks og vektløfteren Artūrs Plēsnieks deltok i hyllesten. De paralympiske leker-medaljevinnerne var representert av syklisten Rihards Snikus og atleten Aigars Apinis.

En feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like