Home » Orange starter med keeper Cillessen i kampen mot Norge

Orange starter med keeper Cillessen i kampen mot Norge

by Russell Crowe

Van Gaal sa forrige uke at Bijlow var hans første keeper. Han så på Flek som den første erstatteren for Feyenoord-målvakten. Cillessen var for øyeblikket hans tredjevalg for stillingen under stanga. Til syvende og sist velger Van Gaal Cillessen-opplevelsen, nå som Bijlow ikke er tilgjengelig.

Ikke overraskende erstatter Matthijs de Ligt den skadde Stefan de Vrij. Steven Bergwijn er foretrukket på høyrekanten fremfor Donyell Malen, som fikk starte mot Montenegro lørdag.

Dørkrone Miste EK

Cillessen var den første keeperen til det nederlandske laget i lang tid. Han gikk glipp av EM i fjor sommer etter en positiv koronatest. Landstrener Louis van Gaal valgte i utgangspunktet ikke Cillessen til Orange-laget. Han inviterte først den Groesbeek-fødte keeperen i forrige uke etter at Joël Drommel meldte seg syk.

Uavgjort er nok for at Orange kan kvalifisere seg direkte til Qatar-VM. Hvis Nederland taper og Tyrkia vinner mot Montenegro, vil Oranges lag glippe for andre gang på rad på slutten av neste år i et verdensmesterskap.

Van Gaal trener spillet fra en boks i De Kuip, for å lindre hans brukne hofte. Derfra er han i kontakt med sine assistenter Danny Blind og Henk Fraser. Van Gaal er i garderoben til Orange før kampen og ved pause.

Oppstillinger

Nederland: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk og Blind; Klaassen, De Jong og Wijnaldum; Bergwijn, Depay og Danjuma.

Norge: Nyland; Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen og Meling; Ødegaard, Thorsby og Normann; Elyounoussi, Sørloth og Solbakken.

You may also like