Home » Peter Gabriel kunngjør lanseringen av i/o

Peter Gabriel kunngjør lanseringen av i/o

by Roald Amundsen

Peter Gabriels etterlengtede album har endelig en offisiell utgivelsesdato, planlagt til 1. desember.

Etter flere tiår i forberedelser, i/o, tiende studioalbum av Peter Gabriel Den har endelig utgivelsesdato. Vi sees 1. desember for å oppdage dette albumet i sin helhet, etter et år med stykker som avsløres hver måned.

«Etter et år med å slippe dem under fullmånefasene, er jeg veldig glad for å se disse brikkene samlet på i/o-skipet, klare for deres reise rundt i verden.» erklært Peter Gabriel i en pressemelding.

Disse 12 titlene er gjenstand for to forskjellige blandinger. Bright-Side Mix håndteres av Mark «Spike» Stent, mens Chad Blake håndterer Dark-Side Mix. «Jeg er heldig som har to av de beste mikseteknikerne» forklarte den tidligere Genesis-sangeren under utgivelsen av dark side-versjonen av «Panopticom». «Chad Blake og Mark «Spile» Stent, som jobber med meg på musikk [de l’album] inngangsutgang. I stedet for å velge en av miksene deres, bestemte jeg meg for at folk kunne lytte til begges arbeid. »

På orkestersiden, Peter Gabriel funnet i album inngangsutgang hans livslange samarbeidspartnere. Tony Levin spiller bass, David Rhodes spiller gitar, Manu Katché spiller trommer og Brian Eno spiller elektroniske effekter. Ríoghnach Connolly fra The Breath gir backing vokal. Opprinnelig planlagt mindre enn to år senere Ovenfor (2002), har dette albumet blitt utsatt flere ganger, både av kunstneriske og personlige årsaker. Dette er deres første album siden Nytt blodlansert i 2011.

Peter Gabriel Han presenterte mange titler fra dette albumet under en europeisk turné. Redaksjonen var til stede under den minneverdige konserten som fant sted på Accor Arena 23. mai.

inngangsutgang Er tilgjengelig i gjøre en bestilling

Her har du sporlisten og coveret:
 1. panoptikon
 2. Rett
 3. Spiller for tid
 4. inngangsutgang
 5. Fire typer hester
 6. Veien til glede
 7. Mye
 8. Oliven
 9. kjærlighet kan helbrede
 10. Dette er hjemmet
 11. Og fortsatt
 12. Lev og la leve

Matthew David

You may also like