Home » Feist opptrer på Tonight Show

Feist opptrer på Tonight Show

by Liv Ullmann

Sangen » Gjem deg utendørs » vises på Feists siste album, « Folkemengder «.

Feist fremførte » Gjem deg utendørs » under overføring Kveldens show med Jimmy Fallon i hovedrollen Mandag natt. Denne sangen vises på sangerens siste album, Folkemengderutgitt i april.

Til forestillingen fikk Feist selskap av et fullt band. Gjennom hele sangen forble kameraet fokusert på henne, med et speil bak henne, og viste refleksjonen hennes tre ganger.

Folkemengder er den uavhengige musikerens første album på seks år. Feist forhåndsviste albumet tidligere i år med » Gjem deg utendørs «, » I belysning » OG » Å elske den vi er bestemt til «. Han produserte albumet med Robbie Lackritz og Mocky, og rekrutterte multiinstrumentalistene Gabe Noel, Shahzad Ismaily og turnekameratene hans Todd Dahlhoff og Amir Yaghmai.

« De siste årene har vært en konfronterende tid for meg, og jeg føler at det i det minste til en viss grad har vært det for alle. Vi konfronterer oss selv like mye som relasjonene våre konfronterer oss. Vi følte at økosystemene våre var klarere enn noen gang, og at alt som vanligvis var tilslørt, som en bestemt måte å unngå konflikt på eller snakke om bestemte emner, plutselig kom frem i lyset. Og i all denne revurderingen ble muligheten for å få fotfeste på sunnere, ærligere grunn mulig, og arbeidet med å opprettholde unndragelse så faktisk ut til å kreve mer innsats enn å bare overgi seg til sannheten… »

Larisa Pablo

Oversatt av redaksjonen.

You may also like