Home » «Putoknis» endrer produkt – Verslo inios

«Putoknis» endrer produkt – Verslo inios

by Russell Crowe

Nytt Putoknis-produkt.

En av de ledende produsentene av PET-emballasje i Litauen, UAB Putoknis, som fokuserer på bærekraftig produksjon og nullutslippsemballasjeløsninger, endrer sitt produkt og blir Doloop.

Mon forstår som ingen andre at hun lever i en global og sammenkoblet verden. Dagens største ugunstige trender innen klimaendringer påvirker alle uten unntak. Som en av de mest populære og resirkulerbare PET-emballasjeprodusentene, tar vi ansvar og viser lederskap i å utvikle og levere ikke-produksjonsrelaterte bærekraftsløsninger. Putoknis administrerende direktør Dovydas Stulpinas er sitert i rapporten.

Navnet på Paios UAB forblir uendret.

mon hevder å systematisk presse ned veien mot nullutslippsemballasje. For eksempel kommer 100 % av elektrisiteten som brukes i produksjonen fra fornybare kilder. Og på 6 år har vi klart å redusere energiforbruket som kreves for å produsere et produkt med mer enn en femtedel. Selskapets interne gjenvinningsanlegg for PET-avfall sikrer avfallsproduksjon, og regenerativ emballasjedesign bidrar til å møte bærekraftsfordelene knyttet til hele produktets livssyklus.

I en økonomisk tid er emballasjeprodusenter uatskillelige fra produsenten av sluttproduktet, inkludert prosessoren, og våre aktiviteter går utover grensene for kommersielt samarbeid. Vi er alle forent av det felles målet om å redde verden for fremtidige generasjoner. Å praktisere konseptet med en åpen og rettferdig virksomhet, der fornybare emballasjeløsninger som har en global innvirkning har en negativ innvirkning på et produkts fotavtrykk. Det er den eneste måten å være bærekraftig i fremtiden, sier Stulpin.

Doloop-merket symboliserer sykliskitet. De sammenkoblede bokstavene er et gjentakende uendelig sett som betegner produksjonsveien valgt av oss. Blant annet understreker fargen på logoen produksjonens bærekraft og miljøvennlighet, og styrker produksjonshjulets hastighet.

Prosjektet ble rådet av Impact Advisory, et kommersielt emballasje- og konsulentselskap identifisert av Brandity, en merkevare- og emballasjestartup.

UAB Putoknis spesialiserer seg på produksjon av PET-emner og PET-flasker. Bare i fjor produserte mon nesten 1,5 milliarder. Blank PET og nesten 35 millioner. PET-flaske. I år utvidet selskapet sitt utvalg av bærekraftige emballasjeløsninger og begynte å produsere PET-filmer. Våre kunder inkluderer kjente lokale og globale produsenter. 90 % av produksjonen vår eksporteres til mer enn 20 land rundt om i verden, som Tyskland, Norge, Finland, Sverige og andre.

I 2020 var selskapets omsetning på 46,3 millioner. EUR, 2,09 millioner. Netto fortjeneste i euro. 2021 I oktober hadde den 157 ansatte.

Velg selskapene og emnene som interesserer deg. kilder.