Home » Raiola lanserer stor tillit til Halalands fremtid

Raiola lanserer stor tillit til Halalands fremtid

by Russell Crowe

Zapping Men! Fotballklubb Champions League: de 10 beste scorerne i historien

Hvis han for øyeblikket er skadet og pensjonert fra fotballnyheter, fortsetter Erling Haaland (Borussia Dortmund, 21) å generere mye spekulasjoner. Sitert i PSG, England eller Real Madrid, lar nordmannen ingenting skinne i sin fremtidige skjebne. På den annen side, i hans følge er det ikke den samme musikken.

«Haland elsker Spania, spesielt hjemmet hans i Spania»

På besøk hos Real Madrid la Mino Raiola igjen en liten hemmelighet om hingsten sin i Deportes Cuarto: «Jeg foretrekker å ikke uttrykke meg på overgangsmarkedet. Jeg kan bare si at Halaland elsker Spania, spesielt hjemmet sitt i Spania. Nå er det for tidlig å snakke om hvor han skal spille neste år, glapp italieneren rampete.

Eier av et hus i Marbella, i utkanten av Malaga, Erling Haaland får en massiv flytting neste sommer. I 2022 bør oppsigelsesklausulen variere mellom € 75 millioner og € 100 millioner.

Gir Raiola et hint om Haaland?

Mino Raiola ga litt selvtillit til hingsten Erling Haaland (Borussia Dortmund), målet for alle de store klubbene, inkludert Real Madrid og PSG. Ifølge ham elsker nordmannen Spania … for hjemmet sitt i Marbella.

You may also like