Home » Rocky Boxing Night: Artur Bizewski vil ikke beregne

Rocky Boxing Night: Artur Bizewski vil ikke beregne

by Russell Crowe

Den populære «Bizon» er en tøffing som ikke viker utfordringer. I juni i år kjempet han i formel K-1 på FEN 35-gallaen i Ostróda. Han besto sin første bokseprøve i oktober. Artur Bizewski vant med Pavlo Smolynski på poeng etter 4 runder.

– Debuten i proffboksing ble en suksess for meg. En konkurrent fra Ukraina ankom. Ung, godt forberedt, har også kickboksingkamper. Han kom hit for å slå meg, men han var heldigvis bedre. Den ble telt to ganger og likevel overlevde den til slutten – oppsummerer Bizewski og legger til – Boksing er ikke så forskjellig fra kickboksing. Man må posisjonere seg litt annerledes, men jeg har jobbet med boksere lenge, så dette er ikke noe nytt for meg.

Før han fikk en boks, kjempet Bizewski seks ganger for et av de største kampsportforbundene, FEN, innen kickboksing.

– Jeg konkurrerte med: Marcin Szreder, Mateusz Duczmal eller Arkadiusz Wrzosek, for tiden rangert som 3 i verden – lister opp Bizewski, som har en kamp i blodet.

– Jeg kjemper ikke bare i boksen, men der det er en mulighet. Nylig kjempet jeg til og med barbeint i Bloodsport. Det er et lite eventyr … Galaer organisert av Krystian Każyszka er vanligvis hjemme hos meg, så jeg liker å kjempe med ham.

På den kommende «KAPEO Rocky Boxing Night»-gallaen vil Artur Bizewski møte Piotr Balcerzak, som også har bare én kamp under beltet.

– Jeg har ingen spesiell taktikk. Jeg antar at jeg skal kjempe og jeg vinner. Sterke slag, åpen kamp! Jeg har utmerkede boksefasiliteter. Fra begynnelsen trener jeg med Rafał Kałużny, trener Nikodem Jeżewski og den tidligere treneren, inkludert Marcin Rekowski eller Michał Gerlecki. Jeg vil koble meg sammen med Nikodem Jeżewski, Kacper Meyna, Przemysław Mysiala, Armen Awagjan eller Łukasz Załuska. De hjelper meg med å forberede meg til neste kamp, ​​så jeg er helt rolig på formen, sier han.

Bizewski vil som nevnt bli paret med Kacper Meyna, som også vil opptre 10. desember på Żukowo, i det andre tungvektsspillet på kortet.

– Jeg forbereder meg så godt jeg kan. Jeg trener boksing og teknikk med Maciek Brzostek. Dawid og Damian Żołądek har ansvaret for å klargjøre motoren. Jeg trener i Gdańsk og Stężyca – beskriver Meyna.

Kacper Meynas rival under «KAPEO Rocky Boxing Night»-gallaen vil være Tamaz Zadishvili. Polakken har bare 7 kamper bak navnet sitt, den georgiske 28.

– Han kjempet i Norge, Finland, Frankrike og Tyskland. Du er erfaren og tipper neppe. Jeg er klar for 6 runder med hard kamp. Uansett hva det er som jeg ikke vet om min nærmeste motstander, så må jeg virkelig fokusere på meg selv. Jeg dedikerte meg til boksing. Jeg tjener ikke ekstra penger. Å kjempe er jobben min. Det er bedre å leve beskjedent og dedikere seg hundre prosent til det man vil gjøre – understreker Kacper Meyna og legger til.

– Du vil se kampen med sterke bomber og du vil se denne aggressive Kacper i begynnelsen av karrieren – kunngjør Meyna kraftig.

– Jeg stolte på Kacper. Han er en av hovedheltene i min kunst. Jeg elsker tungvektere generelt. Ett treff kan avgjøre utfallet. Det er en grunn til at denne kategorien kalles «ekte». Organiser den første tungvektsturneringen i Polen, der premien for seieren var 100 000 PLN og en kontrakt med gruppen Rocky Boxing Promotion, forklarer Krystian Każyszka. – Kacper kom til finalen, der han måtte erkjenne Mateusz Cielepałas overlegenhet etter en tøff kamp. Til tross for fiaskoen ville han ha Meyna hjemme. Han er en talentfull unggutt. Det er en mulighet for at han vil delta i en sparringskamp med tidligere mesterskapsbeltetender Kubrat Pulev. Jeg stoler på ham og også hver eneste tungvektskamp i løpet av min finesse. Det er også favorittkategorien til Robert Rodas forretningspartner, som utvilsomt overbeviste meg om å gjøre to tungvektskamper, avslutter Krystian Każyszka.

Den 10. desember, under «KAPEO Rocky Boxing Night»-gallaen, under beskyttelse av Wojciech Kankowski, ordføreren i Żuków, vil vi se 11 profesjonelle dueller. I tillegg til de to som er oppført i tungvektskategorien, vil fansen se returen av nybakt bronsemedaljevinner fra det polske mesterskapet, Angelika Krzysztoforska. Gallaen vil inneholde tre talentfulle cubanere ledet av Evander Rivera. Den uovervinnelige bokseren fra Santiago vil krysse hanskene med Kacper Salabura. I superfjærvektdivisjonen vil den svært talentfulle Dominik Harwankowski kjempe mot Dato Nanava igjen. De internasjonale mellomvektmesterne Adrian Szczypior og Damian Tymosz kommer også tilbake til ringen. I lett tungvektsdivisjon er det polsk-ukrainske oppgjøret mellom Damian Smagieł og Max Miszczenko lovende. Sending av gallaen fra Żuków 10. desember på sportskanalene til Polsat TV.

pressemelding

Gå til Polsatsport.pl

You may also like