Home » Han falt på banen etter en krangel med en lagkamerat. Merkelig avgjørelse fra dommeren [WIDEO] Pi³ka no¿na

by Russell Crowe

Kamper mellom spillere i løpet av spillet er ikke noe nytt. Som er det faktum at noen av dem ender opp med å bli kastet ut av banen. Men i den norske seriekampen tok dommeren sin avgjørelse etter et sammenstøt mellom spillere fra samme lag.

Se videoen
«Pyramidedrit. Omvei.» Tydelig på oppførselen til Sousa og Lewandowski

Viking FK måtte vinne for å spille i European Conference League. Merkelig oppførsel av spillere på et lag.

Viking FK-laget trengte en seier i denne kampen for å praktisk talt sikre seg deltakelse i kvalifiseringsrundene til European Conference League neste sesong. Kampen i 28. runde i den norske ligaen startet imidlertid ikke etter hans ønske. Vertene, Kristiansund BK, tok ledelsen i kampens fjerde minutt. Viking FK-spillere klarte å utligne i første omgang.

Andre omgang var definitivt mer spennende. Først i det 66. minutt scoret Kristiansund BK nok et mål (2:1), men Viking FK-laget reiste seg som en føniks fra asken. Veton Berisha ledet til uavgjort i det 88. minutt på overtid spill og (minutt 93) scoret Sondre Bjorshol.

Ballon d’Or 2021. Lewandowski eller Messi? Hvor og når skal du se gallaen? [TRANSMISJA]

Den merkelige situasjonen nevnt ovenfor fant sted to minutter etter 3-2-målet. Viking FK-keeper Patrik Gunnarsson rykket aggressivt mot David Brekalo. Begge spillerne ropte til hverandre og viftet med armene. Til slutt dyttet forsvarsspilleren sin lagkamerat og han falt ned på banen, noe som indikerte at han var blitt truffet. De andre spillerne skilte de to spillerne og dommeren tok en avgjørelse om straffen. Brekalo måtte forlate banen etter å ha sett det røde kortet.

Mer sportsinnhold finner du på Gazeta.pl

Noen sekunder senere reiste Gunnarsson seg og fortsatte å spille. Dommeren avsluttet kampen noen dusin sekunder senere. Vi minner om at det kun er to køer igjen i Norge til sesongslutt. Takket være seieren befestet Viking FK sin posisjon på tredjeplass på tabellen (seks poengs ledelse på klubbens fjerde på tabellen).