Home » Seine-et-Marne: har du lov til å sykle langs Canal de l’Ourcq?

Seine-et-Marne: har du lov til å sykle langs Canal de l’Ourcq?

by Russell Crowe

se nyhetene mine

I Seine-et-Marne er sykling forbudt langs Canal de l’Ourcq. © Anas Daif

Trærnes kjølighet, roen i kanalen som renner for dine føtter… I Seine-et-Marne, de femti kilometerne som Vårcq-kanalen de er spesielt populære blant sykkelvandrere som ser det som en trygg og lett tilgjengelig måte å komme seg rundt på.

Men visste du at bredden av Canal de l’Ourcq er forbudt for sykler?

Kantene av Canal de l’Ourcq, de såkalte trekkstiene, er likevel gunstige steder for sykling. Ved Meaux kan kanalen dermed strekke seg over flere kilometer. Men disse serviceveiene, som går langs kanalen, som forble Paris bys eiendom, er det forbeholdt fotgjengertrafikk og vedlikeholdsmaskiner for denne vannveien.

Faktisk ble det skrevet få verbaliseringer. syklene er der tolerertmen spørsmålet om ulykkesforsikring dukker opp uansett.

Det finnes løsninger i Seine-et-Marne

Alt er imidlertid ikke tapt. Hvis du er i Meaux, er sykling forbudt, andre rom er utviklet i Seine-et-Marne for å la syklister dra nytte av kanalen. TIL Sykkelsti den ble bygget langs Canal de l’Ourcq og forbinder Claye-Souilly fra Paris.

Sykkelentusiaster drar nytte av mer enn 30 km med dedikerte sykkelfelt. Det er til og med en av rutene som skandinaviskdenne sykkelruten som starter i Norge og ender i Santiago de Compostela i Spania.

Nord i Seine-et-Marne, i Congis-sur-Therouannedet er mulig å følge Ourcq for å nå Grand-Voyeux regionale naturreservat.

Videoer: for øyeblikket i Actu

For de som ønsker å forlenge eventyret, i Crouy-sur-Ourcq, tillater turen dem kryss Ourcq-elven og deretter kanalen.

Meaux Marne Ourcq turistkontor tilbyr ulike oppdagelsesutflukter rundt Ourcq og Marne, tilgjengelig på sykkel og selvfølgelig til fots.

Canal de l’Ourcq, en skapelse av Napoleon

I begynnelsen hadde Canal de l’Ourcq en veldefinert funksjon: å levere vann til Paris. Er under Napoleon Bonaparte byggingen av denne kanalen har begynt. Men veldig raskt finner politiske ledere en annen interesse for denne kanalen.

Mer enn hundre kilometer lang, virket denne kanalen, som starter fra Aisne og forbinder Paris ideell for transport av varer.

Følg alle nyhetene fra favorittbyene og -mediene dine ved å abonnere på Mon Actu.

You may also like