Home » Signicat fokuserer på Benelux med ny direktør

Signicat fokuserer på Benelux med ny direktør

by Russell Crowe

Identitetsspesialist Signicat utnevner Thijs Vink som administrerende direktør for Benelux og Tyskland. Fra den stillingen må han vokse det norske selskapet i disse regionene. Du vil få i oppgave å forbedre produktporteføljen, utvide kunderelasjoner og gå inn i nye markeder.

Signicat ble grunnlagt i Norge i 2007. Selskapet leverer en plattform for digitale identitetstjenester. For eksempel lar den logge inn med DigiD, eHerkenning, iDIN. Selskapet betjener kunder som Rabobank, Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) og Wassenaar kommune. Organisasjonen eies av Nordic Capital, en norsk investor med flere teknologiselskaper i porteføljen, inkludert Siteimprove.

Signicat har europeiske vekstambisjoner. Tilbyderen var allerede aktiv i Benelux og overtok i fjor den Rotterdam-baserte identitets- og tilgangsstyringsspesialisten (iam) Connectis. Dette har skapt en bredere base for denne regionen. Rotterdam-kontoret har nå rundt 55 ansatte og det tyske kontoret sysselsetter rundt seks personer.

Komplementære lommebøker

Regionen skal nå ledes av Thijs Vink. Som regissør vil du prøve å integrere Signicat og Connect er vellykkede. For eksempel må du kombinere komplementære porteføljer for bedre å betjene nåværende og fremtidige kunder. En annen oppgave er å utvide relasjoner med internasjonale kunder i forskjellige land og markeder. For å gjøre dette må du registrere nye kunder og utvide relasjonene til eksisterende kunder.

Vink kommer fra IT-leverandøren Oracle, hvor han hadde ulike internasjonale og lederstillinger innen salgs- og kanalarenaen. Før det jobbet han for distributør Ingram Micro i åtte år. Administrerende direktør erstatter Jeroen de Bruijn. Den tidligere direktøren for Connectis er nå kommersiell direktør for ESTG, en grossist for solcellepaneler.

You may also like