Home » statsministeren har varslet nye restriksjoner. «Det tok lengre tid enn vi hadde forestilt oss»

statsministeren har varslet nye restriksjoner. «Det tok lengre tid enn vi hadde forestilt oss»

by Russell Crowe

Se videoen
Kina, koronavirushemmeligheter og konspirasjonsteorier. «Du må tilbake til 2002»

«Vi visste ikke da (12. mars 2020) at denne krisen ville vare et år. Det tok lengre tid enn vi så for oss, men vi må holde ut litt lenger» – appellerte Solberg til nordmennene.

Koronavirus Norge har varslet innføring av nye restriksjoner

Regjeringssjefen husket at noen av dem kommunerEttersom landets hovedstad Oslo allerede har innført svært strenge restriksjoner, vil andre lokale myndigheter innføre dem. — Før vi lemper dem og til slutt opphever dem, må vi trolig innføre strengere nasjonale tiltak, varslet Solberg.

Norge. Oslo stengt på grunn av økende koronavirussmitte

Norge er et land som har en av de laveste forekomstene av koronavirusinfeksjoner, men har nylig møtt en økning i antall tilfeller forårsaket av utseendet til ny varianter av koronavirus. Den britiske varianten, ansett som mer smittsom, vil snart dominere.

Frykt for den tredje bølgen

3.821 ble konfirmert i Norge forrige uke saker koronavirus. Totalt har 74 827 mennesker blitt syke i landet siden starten av pandemien og 636 har dødd.

Moskva, Russland.«WSJ»: Russiske tjenester sprer feilinformasjon om vestlige vaksiner

statsminister 12. mars 2020 kunngjorde Solberg nedleggelsen av partnerskapet. For sommeren ble restriksjonene lempet på og så begynte antallet infeksjoner å stige igjen, inkl. takket være cruisene som seiler gjennom de norske fjordene. Toppen av den andre bølgen fant sted i januar i år. Antallet nye infeksjoner gikk ned etter innføring av strenge restriksjoner, inkludert blant annet stenging av grenser for vikarer fra utlandet. Til tross for opprettholdelsen av restriksjonene, har det blitt observert en oppadgående trend siden begynnelsen av februar som kan varsle den tredje bølgen av pandemien. (PAP)

zys / ap /

Coronavirus: all aktuell informasjon og anbefalinger på gov.pl.

You may also like