Home » Sjokk! Dette medlemmet av kongefamilien BASERER hodet… for en god sak

Sjokk! Dette medlemmet av kongefamilien BASERER hodet… for en god sak

by Siv Jensen

Å barbere hodet er ingen liten prestasjon, spesielt for medlemmer av kongefamilien. Faktisk ekte karakterer de følges ofte tett av media. Uunngåelig, når de endrer utseende så radikalt, er det vanskelig å ignorere dem. Ja, selv om det er for en god sak!

Et medlem av kongefamilien som adopterer militærkuttet

Å barbere hodet betyr en fornyelse For lenge. Få et nytt utseende, start på nytt på et godt grunnlag og opplev en dyp transformasjon. Dette er et utseende som er tatt i bruk av mange det jenter disse siste månedene. Når den varme årstiden nærmer seg, betyr barbering av hodet også en kjøligere sommer!

Buzzcut er kuttet som militær generelt adoptere. Faktisk var det en god måte å ikke oppmuntre til spredning av lus på soverommene. I dag velger mange kjendiser å barbere hodet for God sakog ikke for lus ! Faktisk er det mulig å gi håret til personer som har gjennomgått behandling, for eksempel kreftsyke.

@gato3_ojos #buzzcut ♬ original lyd – Maud Angelica Behn

Til bursdagen sin forvandler hun seg.

Så for dette medlemmet av kongefamilien var det det den perfekte muligheten for å få et nytt utseende. Maud Angelica Behn feiret 20-årsdagen sin og hadde lenge planlagt denne store forandringen. For å markere sitt andre tiår på jorden bestemte han seg for å gjennomgå en transformasjon. Slik adopterte han buzzcut.

Der Eldste barnebarn til kong Harald V av Norge Han publiserte resultatet på sine sosiale nettverk. Faktisk la hun til og med ut hele transformasjonen, så vel som ukene før arrangementet. Maud Angelica Behn feiret sin 20-årsdag 29. april. Den spesielle videoen deres har allerede blitt sett over 300 000 ganger!

datteren til prinsessen Martha Louise fra Norge hun er en engasjert kvinne. For noen år siden mistet hun faren sin, Ari Behn. Han var en kjent kunstner. Dessverre døde han 1. juledag 2019.

Les også:

En glad og optimistisk ung kvinne.

Etter dette tragedie som sjokkerte kongefamilien, fordypet den unge kvinnen seg kropp og sjel i kunsten sin. Faktisk arvet hun talent av sin far, og ønsker å bruke det som et terapeutisk middel. Forresten, dette nye hårklippet er også en måte for henne å gjøre noe meningsfylt. Derfor bestemte hun seg for å gi henne kuttede låser til en Forening som produserer parykker.

5. i rekkefølgen av norsk trone, virker Maud Angelica Behn fornøyd med valget hennes. Hun omfavner barberingen med et smil, og går inn i det nye tiåret med glede. Dermed skrev hun: «Jeg er nå 20 år gammel og livet har aldri vært bedre. » En vakker melding til alle, som ofte beundrer medlemmer av kongefamilien.

You may also like