Home » Solskjær og Manchester United, det er over

Solskjær og Manchester United, det er over

by Russell Crowe

MU-ledere har bestemt seg for å skille seg fra sin norske trener ifølge ulike kilder.

«Hvis klubben planlegger å gjøre noe, vil vi snakke sammen.«. Signert Ole Gunnar Solskjær, in Himmel, etter Manchester United-debakelen i Watford (4-1) denne lørdagen. Og dette før han la til, på en pressekonferanse, at han fortsatt trodde han kunne».omvendtBortsett fra at det blir oppgaven til en annen trener.Flere engelske kilder meldte sent på lørdag at krisemøtet som fulgte på baksiden av dagen resulterte i oppsigelsen av den 48 år gamle treneren.

de Tider og andre medier fremkaller en Darren Fletcher / Michael Carrick-billett for å etterfølge ham, på midlertidig basis, mens Zinédine Zidane, fri siden han forlot Real Madrid i fjor sommer, fungerer som en drøm for MU-ledelsen.

Tidligere Sir Alex Fergusons «Supersub», Solskjær tok kontroll over de røde djevlene i 2019, som signerte en forlengelse til 2024 i juli i fjor. Annonsert jevnlig i varmesetet, det hadde alltid gått mellom dråpene. Ikke denne gangen. Til tross for en prangende signering, med Cristiano Ronaldo, Jadon Sancho og Raphaël Varane, inntar de røde djevlene en skuffende sjuendeplass i Premier League-tabellen, 12 lengder bak lederne Chelsea. De skal utfordre Villarreal tirsdag i Spania til en avgjørende kamp i Champions League, da kvalifiseringen til den åttende ikke er garantert.

You may also like