Home » Sport Kort: Spartak Moskva med Quincy Promes for sterk for Napoli | Sport

Sport Kort: Spartak Moskva med Quincy Promes for sterk for Napoli | Sport

by Russell Crowe

Hold deg oppdatert med alle sportsnyhetene. Vi har laget spesielle nyhetssider for fotball, tennis, skøyter, motorsport, sykling og dart på nettstedet vårt som fremhever de viktigste temaene i disse sportene. I denne delen av Sport Kort diskuteres hovedsakelig de andre meldingene.

Curlingmenn tar et skritt tilbake på EM

23:59: Det nederlandske herrelaget klarte ikke å komme inn i avdeling A i EM i curling på Lillehammer. Oranges tropp tapte for Norge (2-5) og Sverige (7-8) onsdag. Som et resultat holdt Nederland fast med seier etter åtte kamper. Finland har også kun vunnet én kamp i EM. Begge land rykker ned til divisjon B.

Nederland møter Danmark torsdag.

Landstrener Shari Leibbrandts lag vil søke en billett til vinterlekene i februar i Beijing ved OL-kvalifiseringsturneringen i Leeuwarden neste måned.

Spartak Moskva slo Napoli igjen i Europa League

6:38 p. M.: Spartak Moskva vant også den andre kampen mot Napoli i gruppespillet i Europa League. Det russiske laget beseiret den italienske klubben 2-1 på hjemmebane.

Etter mindre enn en halvtime ledet Spartak allerede 2-0 takket være to scoringer fra Aleksandr Sobolev. Etter over en time reduserte Eljif Elmas, men gjestene fikk ikke uavgjort.

Spissen Quincy Promes var en hovedspiller i den lokale klubben. Han ble satt på sidelinjen på overtid. Spartak hadde vunnet bortekampen mot Napoli 3-2 i slutten av september. Promes scoret to ganger i den kampen.

I gruppe C leder Spartak og Napoli med 7 poeng. Leicester City (5 poeng) vert Legia Warszawa (6 poeng) torsdag.

Kubica er fortsatt Alfa Romeos reservesjåfør

5:40 p. M. Polske Robert Kubica vil også fungere som reservesjåfør på Alfa Romeo neste sesong i Formel 1. I den sveitsiske racingstallen vil Finn Valtteri Bottas, som bytter fra Mercedes, og den kinesiske rookien Guanyu Zhou gå i kamp i 2022. Hvis en av dere kan t kjøre, overtar Kubica.

36-åringen dukket opp i starten av to Formel 1-løp denne sesongen. Både i Nederland og Italia erstattet han finske veteran Kimi Räikkönen, som måtte ta en pause i september på grunn av en positiv koronatest.

Kubica returnerte til Formel 1 med Williams i 2019 etter å ha vært utsatt for en alvorlig ulykke under et rally i 2011. Den polske idrettskarrieren så ut til å være over, men han klarte å returnere til den fremste klassen innen motorsport etter en lang rehabilitering og med en fysisk begrensning på høyre arm og hånd. Kubica var konstant bak i Williams bil og kontrakten hans ble ikke fornyet.

Takket være en personlig sponsor kunne Kubica bli med Alfa Romeo som reservesjåfør i 2020. Han har konkurrert i en Grand Prix 99 ganger i karrieren og vunnet en. I Canada vant Kubica i 2008 foran BMW Sauber.

Sven Roes går glipp av Dordrecht World Cup etter krasj

16:08 Sven Roes kan ikke delta i kortløypa i verdenscuppen i Dordrecht denne uken. Den 21 år gamle nederlenderen falt under trening onsdag og pådro seg en ankelskade.

Etterforskningen ved sykehuset skal vise alvorlighetsgraden av Roes» skade. Friso Emons erstatter Roes i Dordrecht.

«For øyeblikket kan du ikke se et brudd på det første bildet, men min erfaring sier at det ikke er alt. Vi må holde pusten en stund, sa landstrener Jeroen Otter. Hvis Roes har fått et brudd, står OL-deltagelsen i fare.» Men alt avhenger av hva slags brudd det er, sa Otter.

Nederlandske shorttrackere vil vite etter neste helg om de har vunnet alle tilgjengelige billetter til vinterlekene. Spesielt på 1500 meter for menn, etter mindre prestasjoner så langt i verdenscuppen, blir det spennende om det ordner seg. Sjinkie Knegt ble strandet i Debrecen forrige helg på grunn av straffe i kvartfinalen.

For Otter og hans lag kan det vinnes maksimalt ti startbilletter (fem menn og fem kvinner) til OL.

Tusveld slutter seg også til Team DSM sykkellag i 2022, Naberman-opprykk

14:50 De nederlandske syklistene Martijn Tusveld og Tim Naberman skal kjøre for det tyske sykkellaget Team DSM neste sesong. Tusveld, 28, forlenget kontrakten med ett år, Naberman, som ble overført fra treningsteamet, signerte til 2023.

«Målet mitt er å bli en viktig sjåfør i vanskelige tider, i og utenfor løp. Dette er noe jeg ønsker å fortsette å utvikle med laget i årene som kommer. Jeg ønsker å ta neste steg i utviklingen min og bli en rytter som de virkelig kan stole på, både på og av sykkelen, sa Naberman, 22.

DSM-teamet sikret seg også tjenestene til den australske banesyklisten Sam Welsford (25), som vil fokusere på veien.

Feyenoord med keeperne Marciano, Jansen og Troost til Praha

13:02: Feyenoord-trener Arne Slot har tatt med keeperne Ofir Marciano, Thijs Jansen og Tein Troost i uttaket til kampen mot Slavia Praha i Conference League. Jansen og Troost er bare 19 år, Marciano er tretten år eldre.

Feyenoord reiste til Tsjekkia med 21 spillere. Den første omsorgspersonen Justin Bijlow er smittet med koronaviruset og kan derfor ikke brukes.

João Teixeira, Naoufal Bannis og Mark Diemers har også satt seg på flyet. Trioen har fått lite eller ingen spilletid denne sesongen.

Feyenoord har 10 poeng etter fire kamper, Slavia er nummer to med 6 poeng.

Rojer (40) begynner sitt tjuende år på tennisturné med Arévalo

11:05: Jean-Julien Rojer har funnet en ny doublepartner i Marcelo Arévalo. Sammen med spilleren fra El Salvador starter den to ganger Grand Slam-mesteren sin tjuende sesong på den internasjonale tennistouren i januar.

Rojer, 40, så nylig slutten på samarbeidet med Wesley Koolhof. De to spilte bare sammen i noen måneder. De kunne ikke vinne en ATP-tittel på hverandres side.

Rojer vant Wimbledon i 2015 og to år senere var han best i US Open. Ved begge anledninger vant han med rumenske Horia Tecau, fire år yngre, som nylig bestemte seg for å avslutte karrieren. Rojer har bestemt seg for å utvide karrieren.

Rojer, proff siden 2003, er nummer 38 i verden i double. I 2015 var det tredje på verdensrankingen. Arevalo (31), som i år vant en ATP-tittel med Matwé Middelkoop (Winston-Salem), er sju plasser høyere.

KNHS søker ny landstrener sammen med hoppere

11.04 a. M.: KNHS Rytterforbundet søker ny landstrener sammen med de beste sprangryttere i Nederland. Forbundet og rytterne hadde møte tirsdag kveld. I forrige uke ble det besluttet å sparke Rob Ehrens, som hadde vært ansatt i seksten år og gjerne skulle fortsette med KNHS. Ehrens følte seg «forlatt» og hans avgang ble møtt med ærefrykt.

«Det var en konstruktiv konsultasjon der de ekstra skissene for den nye strukturen til landslaget ble etablert i fellesskap,» sa KNHS om tirsdagens møte. «Målet er å bygge sammen et solid grunnlag for suksess, som bør føre til en lagmedalje i Paris-OL.»

KNHS har opprettet et fortrolighetsutvalg. Deretter vil komiteen ha diskusjoner med potensielle kandidater.

Ehrens (64) har vært landstrener siden 2005. Under hans ledelse endte laget på fjerdeplass i Nations Cup i Tokyo, femteplass ved Beijing-lekene 2008 og sjuende i Rio 2016. I London (2012) kunne Ehrens feire to sølvmedaljer, både med laget og individuelt med Gerco Schröder.

Knicks slo Lakers i kamp uten LeBron James

07:52 timer: Basketballspillerne fra New York Knicks har vunnet en spennende duell med Los Angeles Lakers i den amerikanske NBA 106-100. Lakers manglet stjernen LeBron James, som ble suspendert for å ha slått Detroit Pistons» Isaiah Stewart i ansiktet sist søndag.

Knicks tok en stor ledelse tidlig i kampen, men så Lakers komme tilbake. Spillet trakk ut i lang tid, med Immanuel Quickley som spilte hovedrollen i finalen, som hjalp New York-laget til seier med fire trippel. Russell Westbrook var på rulle for Lakers, men hans 31 poeng, 13 returer og 10 assist var ikke nok til å gi Los Angeles-laget en seier. Evan Fournier var Knicks» ledende målscorer med 26 poeng.

Miami Heat beseiret Detroit Pistons 100-92. Tyler Herro ledet Heat med 32 poeng. Jerami Grant hadde 21 for Pistons. Miami Heat gjør det bra i East Division, laget er nummer to bak Brooklyn Nets.

Spania, mester, savner leder Bautista Agut i Davis Cup

07.35 a. M.: Mester Spania savner leder Roberto Bautista Agut i Davis Cup-sluttfasen som begynner denne uken. Verdens nummer 19 har pådratt seg en mageskade på trening. Bautista Agut var Spanias store mann i 2019, da han beseiret Canada i finalen i den berømte landsturneringen.

Albert Ramos erstatter Bautista Agut, melder det spanske tennisforbundet. Laget må også klare seg uten Rafael Nadal, som fortsatt er i ferd med å komme seg etter en fotskade. De andre spillerne på det spanske laget er Pablo Carreño Busta, Feliciano López, Marcel Granollers og den 18 år gamle debutanten Carlos Alcaraz. Spania møter Ecuador i gruppespillet i Madrid fredag ​​og Russland lørdag.

Atten land, fordelt på seks grupper, deltar i den såkalte Davis Cup-finalen. Spillestedene for gruppespillet er Madrid, Innsbruck og Torino. Semifinalene og finalen er i Madrid. Turneringen går fra 25. november til 5. desember. Holland kvalifiserte seg ikke til finalen

You may also like