Home » Nyheter: XPENG ankommer Nederland

Nyheter: XPENG ankommer Nederland

by Russell Crowe

18. november 2021 | XPENG Motors, en elbilleverandør, vil utvide sitt europeiske nettverk med leveranser i Nederland, Sverige og Danmark. XPENG forventer å introdusere sine elektriske kjøretøy i disse tre nye markedene tidlig i 2022.

Denne kunngjøringen er en del av den globale forretningsstrategien for Europa, med merkevarelansering i Nederland, Sverige og Danmark innen ett år etter lanseringen i Norge. De nye lokale XPENG-filialene er selv ansvarlige for forberedelsene til lanseringen i deres marked. XPENG har også annonsert at de vil åpne sitt første XPENG Experience Center i hovedstedene i de tre landene tidlig neste år, hvert land vil ha sin egen nettside og sosiale medieplattformer.


Xiaopeng He, administrerende direktør i XPENG, sier: «Dette er et stort skritt for XPENG, og vi er veldig glade for å gjøre dette dristige grepet i Nederland, Sverige og Danmark og introdusere enda flere mennesker til våre smarte elektriske kjøretøy. Vi ser frem til å bli med på markedet i disse markedene. Det startet og snakker direkte med forbrukere og vil snart bringe flere gode nyheter om den europeiske regionen – følg med!»

Liyang (Leon) He, visepresident for XPENG, forklarer: «Vi har jobbet hardt bak kulissene i flere måneder for å etablere vår organisasjon i Nederland, Sverige og Danmark, slik at vi snart vil ha de beste teamene på plass for å representere merkevaren vår. Vi er veldig nysgjerrige på hva fremtiden vil bringe og vi ser frem til det.»Se XPENG-biler på veien i flere og flere europeiske byer.»

XPENGs elektriske kjøretøy, det første produktet som ble lansert i disse tre markedene, er utstyrt med programvare som svarer til førerens behov og preferanser. XPENG har utviklet sine egne teknologier for dette formålet, for eksempel Advanced Driver Assistance System XPILOT og Xmart OS, det integrerte programvareoperativsystemet som oppdateringer og nye funksjoner kan installeres med via en over-the-air (over-the-air) OTA.. Forbindelse. Sjåføren kan bruke «Hei XPENG» gi talekommandoer for å betjene dørvinduene, starte og instruere navigasjonssystemet, sette opp klimaanlegget, spille musikk og mye mer. Disse innovasjonene gir føreren en enestående rik og allsidig kjøreopplevelse.

XPENG Motors ble grunnlagt i 2015, og er et teknologiselskap med et bredt produkttilbud som inkluderer elektriske kjøretøy (EV), elektriske bemannede privatjetfly og robotløsninger. Selskapet har også nylig fornyet sin merkevarestrategi, som formidler XPENGs visjon for fremtiden for smart mobilitet. Selskapets misjon er å tilby kjøretøymobilitetsløsninger der mennesker og den menneskelige opplevelsen står sentralt.

KwikFit

You may also like