Home » Stenging av Østerrike som ikke er vaksinert på ubestemt tid • Grapperhaus: QR-kodebekreftelse er fortsatt utilstrekkelig

Stenging av Østerrike som ikke er vaksinert på ubestemt tid • Grapperhaus: QR-kodebekreftelse er fortsatt utilstrekkelig

by Russell Crowe

Videre kan sykehus i Zwolle-regionen ikke lenger alltid utføre såkalt «planlagt kritisk behandling» i tide, sa en talskvinne for det regionale akuttnettverket til nyhetsbyrået ANP.

I regionen «utvides» koronaomsorgen ytterligere, på bekostning av vanlig omsorg. «Spesielt bør kirurgiske prosedyrer avlyses,» sa talskvinnen. Ifølge henne er dette også inngrep som bør skje innen seks uker. Det er uklart hvor mange sykehus i regionen som er involvert.

Planleggbar kritisk omsorg er omsorg som må gis innen seks uker for å forhindre skade på pasientens helse. Dette kan for eksempel være fjerning av en svulst etter at noen har fått påvist tykktarmskreft. I går rapporterte den nederlandske helsemyndigheten at tolv sykehus i landet ikke lenger kan eller ikke alltid kan gi planlagt omsorg i tide. Ifølge NZa gjaldt den situasjonen ennå ikke for Zwolle-regionen på det tidspunktet.

Ifølge myndighetens data er det nå kun to regioner som kan gi kritisk behandling som kan planlegges om seks uker. Dette er regionene Euregio (Twente og østlige Achterhoek) og Sentral-Holland (Utrecht).

You may also like