Home » to 40 GB kampanjer til €4,90 per måned, hvilken skal du velge?

to 40 GB kampanjer til €4,90 per måned, hvilken skal du velge?

by Ashley Olsen

Ser du etter et mobilabonnement til lav pris? Det er greit, i denne artikkelen vil du oppdage vår duell av pakker for mindre enn €5 per måned og med 40 GB som tilbys av operatørene Syma Mobile og Prixtel; uten forpliktelser og i opprykk til i kveld og i morgen!

Kampanjetilbud fra Syma Mobile og Prixtel

Syma Mobile og Prixtel-kampanjer er begge uten forpliktelserslik at du kan kansellere noen av dine mobilabonnement når du vil og gratis.

Hos Syma Mobile er 40 GB-pakken din gyldig til i morgen ettermiddag, 23:59, til €4,90 per måned uten tidsbegrensning. Du får glede av 40 GB i Frankrike og 4 GB (inkludert) under utenlandsopphold*. De ubegrensede vil bli forpliktet til å kommunisere uten å telle både fra hovedstads-Frankrike og fra EU* og de utenlandske departementene.

Syma mobilabonnement 40 GB

På Prixtel-siden er Le petit-pakken fortsatt tilgjengelig, men kun til i kveld klokken 23:59. For å surfe på nettet opp til 40 GB (premiumdata) i Frankrike, må du betale €4,99 per måned, i stedet for €9,99 som opprinnelig ble fakturert! Du drar nytte av en månedlig rabatt på €5 i løpet av det første abonnementsåret på alle datanivåer av Le petit-planen. 10 GB er dedikert til forbindelsen din i de franske utenlandske avdelingene og innenfor EU, og bruken av disse vil bli trukket fra din globale begavelse.

Pricetel-pakke

*EU/DOM, Island, Norge, Liechtenstein

40 GB-pakke: Syma Mobile eller Prixtel?

Dette er våre utvalgskriterier for å hjelpe deg med ditt valg:

Prisen : bortsett fra 9 øre er prisene identiske. Syma Mobile-tilbudet er imidlertid permanent, i motsetning til Le petit-pakken, som drar nytte av en reduksjon på kun ett år.

Fleksibilitet: Enkelt Pricetel tilbyr en fleksibel plan som lar deg, avhengig av dine behov og ønsker, nyte 50 GB eller 60 GB for mindre enn € 10 per måned (reduserte priser i 1 år).

data i utlandet : Le petit-pakken er mer fordelaktig hvis du reiser til utlandet med sine 10 GB sammenlignet med de 4 GB som tilbys av Syma Mobile.

Åpning av kommunikasjon til de utenlandske avdelingene : den Syma mobilabonnement Det vil tillate deg å kommunisere uten å telle fra Metropolis til alle utenlandske avdelinger. Med Le petit-pakken vil disse samtalene bli fakturert utenfor pakken.

Det lille ekstra: Det avhenger av din smak! Le petit pass er CO2-nøytral. Syma Mobile-pakken gir deg muligheten til å abonnere på ulike betalingsalternativer etter dine ønsker.

bytte mobiloperatør

You may also like

Leave a Comment