Home » Transport, pakker, flytting, persontransport

Transport, pakker, flytting, persontransport

by Henrik Ibsen

hei og velkommen til det nye året

Første tur til Norge i år 14. januar 2022. Fredag

Vi tar imot bestillinger for transport av:

Allegro-ordrer

byggevarer

bildeler

møbler

motorsykler

ulike typer pakker

palett

VI TRANSPORTERER IKKE:

-alkohol

– rått kjøtt

-alle tobakksprodukter, inkludert nikotinoljer.

eksplosive og brennbare materialer

vanligvis forbudt for utenlandstransport av NO.

Vi gikk gjennom Przemyśl, Rzeszów, Kraków, Schlesia, Wrocław, Zielona Góra, Gorzów Wielkopolski, Szczecin Świnoujście, Ystad, Malmø, Geterborg, Oslo, Drammen, Tonsberg, Horten, Sandefjord, Larvik, Kdalgristians Kdalgristians, retur til Oslo samme rute.

Vi samler også inn bestillinger for retur til Polen.

Pakker som ikke er på vår rute kan sendes til oss med bud, siste sjanse i år til å gi gaver.

Vi tilbyr:

– persontransport med 7-seters buss

– transport av individuelle pakker

– Julegaver

– fjerning av enkeltpersoner

– fjerning av bedrifter og institusjoner

– Vi frakter uvanlig og tung last.

– Vårt tilbud inkluderer også utvidelse av vår aktivitet ved å samle inn standardpakker fra alle hjørner av Polen og levere dem til alle hjørner av Norge og Sverige takket være samarbeidet med MAIL BOXES ETC. – Przemyśl – detaljert informasjon finner du på denne lenken https://www.facebook.com/344002566241320/posts/616016232373284/?d=n

For å gjøre et korrekt transportoverslag trenger vi nøyaktig følgende fra deg:

1. Forsendelses- og mottaksadresser, samt kontaktnummer for avsender og mottaker, limt inn i form av en lapp i pakken med disse dataene og samme informasjon som du sender oss på tekstmelding.

2. En nummerert liste over varer, festet til pakken med kvittering eller faktura

3. Vekt og dimensjoner for hver pakke per (kg / dl / høyde / bredde)

4. Estimert verdi på varene, kvitteringer eller fakturaer, hvis varene er nye og brukte foreslår vi at vi kan foreta en kollektiv fortolling for eksempel for 10 kunder og dele kostnadene likt for hver kunde. På denne måten slipper vi ublu ekspedisjonskostnader og VATU.

5. E-postadresse (kun for betaleren)

Til alt i pakken trenger vi en faktura der kjøperen skal være den fra Norge (for- og etternavn, adresse og personnummer til personen fra Norge må fremgå av faktura eller salgskontrakt) – send oss ​​en skanning eller bilde av kontrakten eller fakturaen. I dette tilfellet vil vi tenke på mulig kollektiv eller individuell klarering eller fortolling av varer. (Det gjelder transporten fra Polen til Norge) – det er svært viktig å unngå inndragning ved grensen eller at sjåføren ikke trekkes tilbake til Polen.

6. Vi inviterer norske bedrifter som trenger å importere produkter fra Polen til å samarbeide med oss; Vi tar oss av alle formaliteter, import / eksport toll.

Siden ulovlig smugling nylig har skjedd gjennom transportører, er sjåføren forpliktet til å åpne hver pakke og sjekke hva den inneholder.

Du bør ikke legge i pakken: kjøtt, kjøtt og kjøttprodukter, pølser, medisiner, sigaretter, tobakk, alkohol på noen måte, hvis noen våger å legge narkotika i pakken, forsikrer jeg deg om at vi finner dem med de riktige metodene og vi ringer politiet.

Hver pakke skal merkes: ett stykke papir med avsenderens data (navn og etternavn, adresse, telefonnummer) og det andre med samme data, men mottaker i Norge pluss en artikkelliste.

Bestillinger må kun gjøres til dette telefonnummeret: +48 883 433 421 eller

+4748630400

You may also like

Leave a Comment