Home » «Un Si Grand Soleil» før 23. november Becker overrasker Sabine og Hugo | Christophe manipulerer Janet (episode 1282 sammendrag + video)

«Un Si Grand Soleil» før 23. november Becker overrasker Sabine og Hugo | Christophe manipulerer Janet (episode 1282 sammendrag + video)

by Edvard Munch

En Si Grand Soleil-forhåndsvisning for torsdag 23. november 2023 med detaljert sammendrag av episode 1282 + videoutdragPå torsdag, i deres daglige såpeopera som sendes klokken 20.45 på France 2, står Hugo, Sabine og Clément overfor en situasjon som er like nysgjerrig som den er pinlig, og Christophe manipulerer Janet.

fange FTV

Det forrige sammendraget av Un Si Grand Soleil for onsdag 22. november 2023 fra Aktuelle nyheter Det er også på nett.

A Si Grand Soleil på forhånd: 23. november 2023, episodeoppsummering

Alain passer på å ikke fornærme sin kone

Alain utførte DNA-testen som Elisabeth ga ham til bursdagen hans, men han har ikke hastverk med å publisere den. Han passer på å ikke fornærme partneren. Elisabeth bestemmer seg for å publisere beviset. Senere takker han Caroline, husholdersken hans, for å ha gitt ham ideen om DNA-testen. Caroline forklarer at bestefaren hennes elsket å motta en. Slik kunne han oppdage at han hadde søskenbarn som bodde i Norge.

Becker overrasker Hugo og Sabine…

Yann har vakt i kveld. Derfor tilbyr Johanna Sabine en liten middag med jentene, men Sabine nekter, og hevder at hun allerede har noe planlagt. Johanna foreslår å utsette det til helgen, men Sabine vet ikke om hun blir fri. Han har en travel timeplan. Johanna har følelsen av at venninnen skjuler noe for henne.

Clément ønsker å tilby et oliventre til Sabine. Han bestiller en fra Victor. Opptatt med arbeidet sitt på Les Sauvages, kan faren til Claire bare levere det på slutten av ettermiddagen. Clément vet ikke om Sabine vil reise dit. Han bestemmer seg for å stille seg til disposisjon for å ta imot oliventreet.

Hugo bestemte seg for å forlate jobben tidlig, noe som ikke er hans vane. Yann legger ikke skjul på overraskelsen. Hugo får ham til å tro at han har bestemt seg for å gå tilbake til idretten. I virkeligheten møter han Sabine hjemme hos henne.

I mellomtiden slutter Victor seg til Clément foran Sabines hus og hjelper ham med å bære Olivieren til inngangsdøren. Clément ringer på døren, men ingen svarer. Clément bruker til slutt reservenøklene til å legge igjen gaven sin i hagen. Men de finner Sabine og Hugo med lite klær sittende på sofaen i stuen. Hugo blir flau over situasjonen og forsvinner raskt etterfulgt av Victor. Clément ber datteren om unnskyldning. Han forteller henne at han er overrasket over at hun dater «advokaten hans». Likevel er han glad hun har glemt Dimitri. Sabine omformer først faren sin og takker ham for oliventreet.

Christophe manipulerer Janet

Siden politiet mistenker at far Sylvio er blomsterhandleren, har spenningene mellom Christophe og Cécile forsvunnet. Cécile innrømmer overfor mannen sin at hun har vært fjern i det siste på grunn av arbeidet som bekymret henne. Men selv om spenningene har forsvunnet, skjuler Cécile for mannen sin at hun mistenkte ham for å være blomsterhandleren.

På sykehuset leser Laurine en Midi Libre-artikkel høyt for David. En prest fra Montpellier er mistenkt for drap. Søket i menighetshuset hans ville ha gjort det mulig for etterforskerne å finne flere kompromitterende elementer, noe som bekrefter at politiet haster med å finne denne personen som allerede kunne ha forlatt fransk territorium. Laurine innser at søket fant sted i far Pavans prestegård. Han er ikke overrasket, for han har alltid opplevd det som usunt. Janet overhørte samtalen deres og er opprørt.

På politistasjonen presser Clément Manu og Hugo for å finne flere bevis mot far Pavan. Charles på sin side leste Midi Libre-artikkelen. Han frykter at politiet vil gjenåpne uoppklarte saker og er svært interessert i forsvinningen til Darius Hosse. Christophe forsikrer ham om at dette ikke vil skje.

Bekymret over alt som blir sagt om far Pavan, møter Janet Christophe. Han innrømmer halvt overfor henne at han vet om forholdet hennes. Janet innrømmer at hun lever et ekte mareritt. Hun kan ikke fortelle politiet den egentlige årsaken til far Sylvios avgang, fordi det er mannen hennes som leder etterforskningen. Hvis du snakker, vil det ødelegge forholdet ditt. Christophe manipulerer Janet. Han forteller henne at han i det siste ofte har tenkt på samtalene sine med far Sylvio og at han begynner å forstå dem på en annen måte. Christophe prøver å få Janet til å tro at far Sylvio var så traumatisert av det han opplevde i Darfur at han ikke lenger orket grusomheten til mennene og at han tok affære. Han legger til at Sylvio utvilsomt henvendte seg til ham slik at han kunne komme nærmere Cécile og være klar over utviklingen i etterforskningen av Aubert. Deretter prøver han å få Janet til å tro at Sylvio har blitt nærmere henne fordi hun er kommissær Beckers kone. Han råder Janet til å møte ting. Sylvio manipulerte dem.

Utdrag fra Un Si Grand Soleil fra 23. november 2023

EN STOR SOL ARCHE APRIL Aktuelle nyheter

så stor solDet er fra mandag til fredag ​​klokken 20:45 på France 2. Serien er også tilgjengelig i streaming, replay og on demand på plattformen. france.tv og mobilapplikasjonen.

You may also like