Home » Van Gaal trener Orange mot Norge fra boksen

Van Gaal trener Orange mot Norge fra boksen

by Siv Jensen

16. november 2021 – Louis van Gaal vil ikke sitte i kø tirsdag kveld når det nederlandske laget møter Norge, meldes det generell avis. Landstreneren, som havnet i rullestol på grunn av et fall på hoften, tar plass i en boks på De Kuip. Han vil gi instruksjoner til spillerne gjennom sine assistenter.


Det ser ut til at det er «for arbeidskrevende» å bære Van Gaal rundt på landsbygda i rullestol. Van Gaal vil bli med spillerne og staben i garderoben før kampen og ved pause. – Boksen er på Maastribune-siden, like ved garderobene, så du trenger ikke gå glipp av noe, sier en talsmann for KNVB til avisen. I løpet av kampen vil Van Gaal være i kontakt med Henk Fraser og Danny Blind, som vil kunne videreformidle sine instruksjoner til spillerne.

Van Gaal falt etter en sykkeltur søndag og har sittet i rullestol siden den gang. På den avsluttende pressekonferansen for kampen mot Norge sa landslagssjefen det Har mye vondt. «Fysisk er det ikke bra, men hjernen fungerer fortsatt. Jeg kan gjøre alt fordi hjernen min fungerer. Jeg har gjort alt jeg normalt ville ha gjort,» sa han.

Det nederlandske laget skal i kveld prøve å kvalifisere seg til verdenscuppen. Uavgjort mot Norge er tilstrekkelig for direkte plassering. Det er fortsatt ikke klart hvordan Van Gaal vil innta keeperposisjonen. Førstekeeperen, Justin Bijlow, trakk seg skadet mandag, noe som betyr at Mark Flek eller Jasper Cillessen blir plassert under stanga.

You may also like

Leave a Comment