Home » Szymon Sićko bombet målet, men Polen tapte for Norge

Szymon Sićko bombet målet, men Polen tapte for Norge

by Edvard Munch

Den første rivalen til de polske håndballspillerne i andre runde av EM var bronsevinnerne fra forrige mesterskap. Norge tapte for Russland 22:23 i gruppespillet og slo Slovakia 35:25 og Litauen 35:29, og ga dem andreplassen.

De første minuttene var optimistiske. Polakkene motarbeidet favoritten og ledet en balansert kamp. I det syvende minuttet vant de 6:5. Fra sju meter spikret Arkadiusz Moryto, og Szymon Sićko avsluttet handlingen i effektiv stil.

Håndballspiller Ariel Pietrasik. Han foretrakk Polen fremfor Luxembourg

Spilleren vår sendte raketter til motsatt mål. Etter et av vår representants kast fløy ballen med en hastighet på 134 kilometer i timen!

Alt begynte å gå galt da Rafał Przybylski fikk en to-minutters straffe. Nordmennene satte fart og kom seg raskt unna det polske laget (6:10, 9:14). Treneren for laget vårt, Patryk Rombel, tok seg god tid, men rådene var nok til noen få handlinger. Nordmennene spilte for fort og polakkene gikk seg vill i forsvar. Etter første omgang lå det polske laget under 15:21.

Polen hjelpeløst i kampen mot Norge

De neste tretti minuttene startet med nervøsitet fra Biało-Czerwonis side, de tapte baller i enkle situasjoner og Norge spilte nesten uten problemer. I det 36. minutt tapte Polen 17:25. Patryk Rombel tok en ny tid i denne kampen. Han appellerte til spillerne om ikke å senke hodet.

ME: Tyskland svekket seg, men fortsatt for sterkt. Nederlaget til polakkene på slutten av gruppespillet

Lagets spill ble fullstendig knust. Selv om de spilte svakt, hadde rivalene ingen problemer med å score mål. Nordmenn likte kampen og våre led. I det 40. minutt vant det skandinaviske laget med 28:17.

På slutten av kampen byttet den norske treneren ut nesten hele troppen, men det hjalp ikke polakkene til å etablere en jevn kamp. De er det første laget i dette mesterskapet som slipper inn mer enn 40 mål i kampen.

I de neste gruppe II-kampene møter det polske laget Sverige (fredag), Russland (søndag) og Spania, som forsvarer tittelen (tirsdag).

Polen – Norge 31:42 (15:21)