Home » Vår i utlandet – Gorbunov flytter til Norge, Verkhakov flytter til Italia – Håndball – Sportacentrs.com

Vår i utlandet – Gorbunov flytter til Norge, Verkhakov flytter til Italia – Håndball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

I FRANKRIKE
Dainis Krištopāns Den andre sesongen tilbringes i et av de sterkeste lagene i håndballverdenen, Paris Saint Germain (PSG), som ikke bare spiller i den sterkeste ligaen i Frankrike, Liqui Moly StarLigue, men også i EHF Champions League. For tiden har PSG-laget spilt tre kamper i den franske ligaen, som alle har vunnet og laget er rangert som 1. på turneringstabellen. Paris-laget har også spilt i EHF Champions League, med én vunnet kamp, ​​én tapt og én uavgjort. I den franske ligaen har Dainis scoret 11 mål på tre kamper, mens Krištopāns har scoret syv skudd i EHF Champions League.

Limoges representerer det sterkeste franske ligalaget Ingars venn. Denne sesongen har laget vunnet én kamp på tre kamper og sluppet inn to ganger mot motstandere, og ligger på 11. plass i 16-lagskonkurransen. I sesongens andre kamp ble Ingars dessverre skadet, men er spådd å være tilbake om cirka tre uker.

SVERIGE
Artūrs Kuģis 2021/2022 Sesongen tilbringes i det svenske førsteserielaget: HK Varberg. Laget har spilt to kamper og tapt begge.

ITALIA
Etter å ha tilbrakt to sesonger i sin lokale klubb, ZRHK Tenax Dobele, flyttet han til Italia denne sesongen. Maris Versakovs, som representerer det italienske Serie A-laget i Pallamano Secchia de Rubier. Laget har startet sesongen med tre tap, tre kamper, Māris har selv scoret 13 mål på tre kamper.

NORGE
Jānis Pavlovičs denne sesongen representerer han Sandefjord, en klubb fra den norske toppserien, som spiller Rema 1000 – Ligaen i Norge. Pavlovichs lag har startet sesongen med fire tap og ligger for øyeblikket nederst på turneringstabellen.

Raivis Gorbunovs har flyttet fra Island til Norge og skal tilbringe sesongen i den andre norske ligaen Bergsøy IL. På tre kamper har laget vunnet to seire og gått på ett tap.

TYSKLAND
Alexander Peterson denne sesongen tilbringer han i den tyske Bundesliga-klubben – MT Melsungen. Laget har kun spilt én kamp, ​​og spilt uavgjort med TBV Lemgo Lippe. Alexander scoret fem mål i denne kampen.

Evars Klešniks 2021/2022 I det tyske Bundesliga-laget – LIT 1912 2. Laget har klart å spille fire kamper denne sesongen, og alle har gått på tap. Evars har fått to 2-minutters avvisninger i disse kampene.

Edgars Kukša kan bli funnet i det tyske 3. Bundesliga-laget – OHV Aurich. Denne sesongen har Edgars lag spilt fire kamper og vunnet alle fire seirene (LIT 1912-laget representert ved Evar Klešnik vant også). Budas lagkeeper Edgar har merket at han også har scoret et mål denne sesongen.

Elvijs Borodovskis Den syvende sesongen spilles av det tredje tyske Bundesliga-laget, TSG Hassloch. Laget har startet denne sesongen med tre tap på fire kamper. Elvis har scoret 12 mål på fire kamper.

Renārs Uščins Sesongen tilbringes i SC Magdeburgs ungdomslag, som spiller i den tyske 3. Bundesliga. Renaras lag har vunnet tre kamper på fire kamper. Renārs har selv startet sesongen med suksess: på fire kamper og scoret 17 mål.

ESTLANDTIL
Artūrs Meikšāns Denne sesongen tilbringes også av nabolandet, i det estiske mesterlaget, Põlva Serviti, som også konkurrerer i Baltic Handball League og EHF European Cup. Põlva Serviti har startet denne sesongen svært vellykket, BHL har vunnet fire kamper, fire kamper, og det estiske mesterskapet har vunnet to kamper på to kamper.

ISLAND
Andy Kushner, Rolands Lebedevdet er en Guntis Piļpuks HC Hordur fortsetter å representere Islands andreserielag denne sesongen. I det islandske mesterskapet har laget spilt en kamp hvor de vant seieren.

Ressurser brukt
handball.lv

You may also like