Home » Verdens popstjerne Dua Lipa skal opptre i Litauen

Verdens popstjerne Dua Lipa skal opptre i Litauen

by Russell Crowe

Den globale populærmusikk-superstjernen har valgt å holde konsert i Litauen neste år. Sangeren, som skal presentere showet på Žalgiris Arena 21. juni, vil ikke opptre i Estland og Latvia; det vil være det eneste Dua Lipa-showet i de baltiske landene.

Sangerinnen Future Nostalgia starter sin verdensturné med konserter i Storbritannia. Totalt 35 forestillinger vil finne sted i Europa, inkludert konserter bekreftet i dag i Sverige, Norge, Finland og Litauen.

«Jeg er veldig glad for å kunne turnere igjen og se englene mine personlig! Så flott at vi er tilbake for å danse og feire sammen, sier Dua Lipa til fansen hennes i Litauen.

«Da jeg komponerte sangene til Future Nostalgia-albumet, forestilte jeg meg hvordan de ville høres ut på nattklubbene der vi skulle danse med vennene mine. Jeg er veldig glad for at fantasien min endelig går i oppfyllelse. Jeg håper jeg kan dele sangene mine med deg! «

Det er ikke nok å vite om den eneste Dua Lipa-konserten i de baltiske landene som vil finne sted i Litauen. I dag bekreftet sangerinnen også at den kjente svenske sangeren Tove Lo, som er nominert til en Grammy Award, kommer til Kaunas med henne.

Tove Lo – Vaner (Hold deg høy)

Dua Lipa ble født i en kosovoalbansk familie i London, og studerte ved Sylvia Young Theatre School. Da jenta fylte 13, vendte familien hennes tilbake til Kosovo, men to år senere befant Dua Lipa seg i Storbritannia, hvor hun skulle bli sanger. Til å begynne med fremførte han covers av sanger av andre kjente artister og lastet dem opp til en YouTube-kanal. Hun ble snart oppdaget av det viktige modellbyrået Next Management, som Dua Lipa signerte en kontrakt med.

Dua Lipa lastet opp sin første sang til musikkplattformen SoundCloud i 2012. Denne sangen fanget oppmerksomheten til managerne til den berømte sangeren Lana Del Rey. De slo snart sammen Dua Lipa med den amerikanske musikkprodusenten Emile Haynie, som samarbeider ikke bare med Lana Del Rey, men også med Bruno Mars og FKA Twigs.

Dua Lipa – Ny kjærlighet

Dua Lipas debutsingel «New Love» ble utgitt i 2015 og ble en stor suksess. Samme år ga sangeren ut sin andre singel, Be The One, og et år senere ble Dua Lipa på listen til BBC Sounds prestisjetunge liste, som inneholder de mest lovende ungdommene og nykommerne.

På artistens debutalbum, Dua Lipa, som ble utgitt i 2017, fant fansen ikke bare tidligere singler, men også de populære sangene New Rules og IDGAF. Albumet solgte i platinasirkulasjon ikke bare i Storbritannia, men også i USA. Suksessen var så stor at Dua Lipa ble en sann BRIT Awards-rekordholder: hun var den første utøveren som ble nominert i fem kategorier. I to av dem vant Dua Lipa British Female Solo Artist og British Breakthrough Act Awards.

Dua Lipa – Nye regler

I 2018 samarbeidet Dua Lipa med elektronisk musikksjef Calvin Harris. Deres felles singel «One Kiss» ble en hit på de britiske øyer. 1. På toppen av listen over mest populære sanger varte duoen i opptil åtte uker og var årets bestselgende singel i Storbritannia. Produsentene Mark Ronson og Diplos «Silk City»-duo spilte også inn en felles sang med Dua Lipa Electricity.

Dua Lipa introduserte sitt andre album Future Nostalgia og sa: «Jeg ønsket å spille inn et album som ville gi oss nostalgi, men som ville høres friskt og futuristisk ut.» Inspirert av artister som Kylie Minogue, Madonna, OutKast og Fwen Stefani, ga sangeren ut Future Nostalgia i slutten av mars 2020. Dua Lipas individuelle sanger Don’t Start Now, Levitating, Physical, Break My Heart, Were Good og Hallucinate har blitt populære. treff. Ved slutten av året ble det klart at Dua Lipas Future Nostalgia-album var det tredje mest solgte albumet i 2020 i verden.

Dua Lipa – Leviterende

Dua Lipa, som har gitt ut mange singler, bestselgende album og vunnet internasjonale musikkpriser, er ikke bare en singer-songwriter. I dag er hun en kulturskaper, global initiativambassadør, filantrop, opinionsdanner, feminist og motedesigner.

You may also like