Home » Victor Borsuk avslører hva du skal fly med drage og hva du skal leie i Brasil [WYWIAD]

Victor Borsuk avslører hva du skal fly med drage og hva du skal leie i Brasil [WYWIAD]

by Russell Crowe

Fantastisk! Som om verden tilhører deg [śmiech].

Er du mer en reisende, fotograf eller kitesurfer?

Jeg vil kalle meg en sportsfotograf. Min største moro er å ta bilder og filme, så jeg prøver å kombinere det med sport og reise. Snart begynner jeg å trene fallskjermhopping og forbereder meg allerede hele livet, for jeg vil gjerne legge til fotografi og filmproduksjon. Nå jobber jeg med et prosjekt som skal kombinere helikopterflyvninger, fallskjermhopping og et av bilmerkene. Det blir interessant!


Foto: Victor Borsuk

Implementering av et annet luftfartsprosjekt av Victor Borsuk. BMW M8 kjørte med et fly

Starten på virksomheten hans var også interessant. Zocha Czyściocha …

Ja, det var et resultat av min første skade, hvoretter jeg ikke klarte å reise meg raskt. Jeg var i 20-årene og skjønte at sporten jeg hadde vært utsatt for hele livet kunne ende over natten. Jeg klarte ikke engang å rekke opp hånden, men jeg hadde en idé om hvordan jeg skulle utnytte det faktum at jeg sitter på Hel og ikke kan trene. Min venn og min venn kom opp med en rengjøringstjeneste, som vi kaller «Zocha Czyściocha».

Zosia Samosia, Jan Necessary, Anna Zaradna … Disse klimaene?

Oh du Jeg gjorde det annerledes, amerikansk stil. Jentene var kledd som pin-up-jenter (stripete skjorter, hodeskjerf og rød leppestift) og syklet på Chrysler-sykler med bredt styre og lave saler til camping. Rengjøringsmidler og støvsugere ble fraktet på tilhengere, så effekten var stor. Det var en god deal, for velstående mennesker som kommer til sjøen og bruker tiden sin, for eksempel på kitesurfing, vil ikke gjøre noe så irriterende som å rydde.

Hva tar dragen med til denne Hel?

Dette er interessant fordi kitesettet passer i praktisk talt alle biler. Jeg vet, for i begynnelsen av min karriere bar jeg sportsutstyr for fire personer i en Golf «tre» [śmiech]! Platene er 1,40 m, så det er nok å sette baksiden av sofaen, og i noen biler er selv dette ikke nødvendig. Jeg pleide å ta dem alle, både i minibiler og i store SUV-er og pickuper. Sistnevnte er de beste, for jeg kan legge vått og skittent utstyr i sekken uten frykt.

Instagram avslører din kjærlighet til SUV-er.

Du vet, de fungerer utmerket for utfluktene mine. I 10 år har jeg organisert reiser til Brasil. Vi fløy til Fortaleza og leide varebiler der. I løpet av denne tiden var jeg i stand til å teste alle lastebiler som var tilgjengelige på markedet, fra Nissan Navara, gjennom Volkswagen Amarok og Ford Ranger til Mitsubishi L200. Jeg har til og med min egen personlige karakterbok, og jeg må innrømme at L200 alltid har gjort det veldig bra.

Selv under ekstreme forhold?

Å ja! Under disse turene reiste vi nesten konstant langs stranden, fordi det meste av den 1000 kilometer lange ruten gikk gjennom disse områdene. I Brasil kan du gjøre det helt lovlig, men du må være forsiktig med … tidevannet. En gang begynte en bil å trekke havet! Hadde det ikke vært for hjelp fra «lokalbefolkningen» med en gigantisk traktor (den hadde større hjul enn våre biler), ville bilen seilt ut i det vide farvannet.

Er bilen bare et verktøy for deg?

Ikke i det hele tatt! Biler er en av mine lidenskaper. Livet mitt ble så mye at jeg hadde muligheten, og har fortsatt, til å kjøre sannsynligvis i alle kategorier av biler. Fra de enkleste og minste bilene til de dyreste på forsiden av magasiner.

Hva legger du mer vekt på?

Inntrykket som bilen produserer i direkte kontakt. Disse følelsene er veldig forskjellige, spesielt i premiumbiler, som kan bli utrolig dempet eller «ødelagt» hvis ytelse og lav vekt er viktigere. Jeg pleide å kjøre en Mercedes SLR McLaren, og jeg var glad fordi jeg hørte treffet og kjente kraften. Men for eksempel i en Ferrari som denne savnet jeg den, fordi den var for godt dempet.

Noen annen bil som ikke svarte til forventningene dine?

Godt spørsmål! Det er en så morsom og boksy KIA Soul at den ser flott ut fra utsiden. Jeg har aldri tenkt på den som en bil for meg selv, men jeg likte den for dens sexy design og kule stilistiske elementer. En gang lot en venn meg sette meg bak rattet. Jeg satte på gassen og trodde at noe gikk i stykker fordi bilen ikke akselererte i det hele tatt. Så oppdaget jeg at stilig utseende ikke alltid går hånd i hånd med kjøreglede.

Og hva fikk deg?

Jeg hadde gleden av å jobbe med BMW i flere måneder. Der ga de meg en komplett flåte med «emek», fra M2 til M4 til M8. Jeg kjørte sistnevnte i nesten en måned og inntrykkene bak rattet var bare kosmiske. Hver gang ristet hendene mine av adrenalin. Jeg gjentok for meg selv: «ok, i dag blir jeg ikke gal, jeg går høflig.» Men jeg kunne bare ikke. Det var nok å nyse og ved et uhell treffe gassen … Jeg ble også gal med disse bilene på den schlesiske banen under oppsyn av monitorene. Noen ganger kunne jeg ikke tro at dette virkelig var livet mitt.

Jeg forstår deg! Hva annet?

Det kan være fra et helt annet fat. Da jeg jobbet med Mitsubishi, ga de meg en L200 pickup. Zaje …. bil! Jeg husker et prosjekt i Cypre Rewski, hvor jeg strakte meg 100 meter med et tau, fikk tillatelse fra ordføreren og tok denne bilen ned til stranden. Jeg elsket hvordan denne bilen klarte seg fantastisk på sand. Vi fløy dit litt fordi det var tomt og bilen kjørte som på asfalt.

Var din første bil den nevnte Golf?

Jeg solgte den nylig for 100 PLN [śmiech]. Men min første bil, kjøpt for mine egne penger, var Holden Barina, den australske ekvivalenten til Opel Corsa. Jeg kjøpte den da jeg var 18 da jeg fortsatt bodde i Australia. Butikken Barina var i så ut som en amerikansk film fordi den hadde flagg og en buet ballong foran inngangen. Bilen kostet 1,5 tusen. hull. Australian og jeg trodde jeg hadde gjort mye fordi den hadde klimaanlegg. Dessverre, så snart jeg forlot kommisjonsbutikken og skrudde på klimaanlegget, ble bilen stengt.

For en uflaks! Hva konkurrerer du nå?

Jeg har to private biler og ingen av dem er nye. Jeg bekymrer meg fortsatt for å være bundet til et lån eller leasing. Jeg liker ikke faste kostnader. Dessuten er jeg økonom, og det ville være vanskelig for meg å akseptere et så stort verditap umiddelbart etter kjøpet. Jeg prøver å konsumere på et slikt nivå at det går i stykker enda mer eller mindre. Jeg har altså en 340 hk Audi A8 D3 med 4,2 V8 bensinmotor. Verdens beste bil! Den har luftfjæring og massasjeseter, noe som gjør den til det perfekte kjørelengdesjokket.

En veldig økonomisk bil…

Jeg lastet ned en BMW X3 fra USA for selv å se hvordan importen ser ut og om du kan tjene penger på den. Jeg skal legge dem ut for salg på et tidspunkt og se om denne investeringen er verdt det. I så fall gjør du det sannsynligvis oftere, fordi jeg liker dette scenariet: importere, spille, selge med fortjeneste eller i det minste uten tap. En venn av meg har nylig fornyet en Datsun 280Z og nå tenker jeg på et slikt leketøy.

Audi B8 4.2 V8 Victor Borsuk

Foto: Victor Borsuk

Audi B8 4.2 V8 Victor Borsuk

Og en «elektriker»?

Vet du hva du gjør? Det eneste jeg er redd for er lading. Likevel synes jeg det tar for lang tid og det er svært få stasjoner hvor dette kan gjøres. Jeg har allerede prøvd å kjøpe en Tesla fra Norge, for det kan du også gjøre en avtale om. De kjøpte de der uten moms og de har mange, så du kan få dem billig. Og de Elon Musk «drivstoff» gratis med Superchargers for livet! Kanskje det er et annet eksperiment etter import fra USA.

Ville du kjøpt diesel i dag?

Du mener drivstoffprisen? [Śmiech]. Jeg sier ikke ja, jeg sier ikke nei. Jeg er en talsmann for en mulighet og har ennå ikke kommet over en som er dieselrelatert. Jeg utelukker ikke et slikt kjøp i fremtiden, hvis et godt «empyema» blir funnet. Men hvis du hadde ubegrensede ressurser og kunne velge hvilken som helst ny bil, ville du valgt en politisk ukorrekt, gassslukende bensin.

Foran, bak eller 4×4?

Kommer an på hva. Hvert alternativ har sine egne fordeler, men hvis jeg ville føle meg trygg på daglig basis, ville jeg nok valgt firehjulsdrift.

Og til slutt, manuell eller automatisk maskin?

I dag ville jeg merket maskinen i konfiguratoren uten å nøle. Men en med åreårer slik at du kan spille girskift nå og da.

You may also like