Home » Latvisk hockeylag taper mot Norge i en testkamp / Artikkel

Latvisk hockeylag taper mot Norge i en testkamp / Artikkel

by Russell Crowe

Det eneste målet for Latvia ble scoret av Zemgus Girgensons.

Overtid og en rekke baner etter kampen ble også spilt etter kampen. På ekstraomganger gikk de norske spillerne 1-0. Det latviske laget var også mislykket i kullene etter kampen.

Jānis Jaks ble anerkjent som den beste latviske spilleren.

I det andre spilleminuttet avslørte de norske spillerne et utmerket skudd.

Norge avslører resultatet

På slutten av perioden hadde begge lag en sjanse til å score, men resultatet forble det samme.

Smirnovs kommentar etter den første tredjedelen.

I begynnelsen av andre periode, etter et press til det ytterste, vant det latviske laget retten til å spille i flertall. Muligheten ble stående ubrukt, og spilleren i National Hockey League (NHL) Mats Dzucarello Ossens, etter sin avvisning, brøt kun mot målvakten, men ble forsinket og vant en «okse». Det innså den dyktige hockeyspilleren ved å doble ledelsen.

Midt i den tredje nådde nordmennene 0:3.

Nordmenn scorer tredje

Umiddelbart klarte de latviske hockeyspillerne å ta tilbake et mål. Zemgus Girgensons scoret fra straffemerket. For ham var det hans tredje mål på to testkamper.

Girgenson scorer for Latvia

Kort tid før pause tok nordmennene tilbake kontrollen over de tre scoringene.

Stillingen er nå 1:4

Etter andre periode uttalte Lauris Dārziņš at begge lag viser likt spill, men nordmennene avslutter angrepene sine med mer dyktighet.

Gardens kommentar etter andre periode.

Det manglet ikke på skarpheten i siste tredjedel. Ved flere anledninger skjelte latviske hockeyspillere ut målkonstruksjonene, men resultatet ble uendret.

Intervju med Jak

Fredag ​​endte kampen mellom de to lagene med en score på 4:2 i favør av Latvia.

Så langt har klubbene på landslagene i Latvia og Norge krysset 34 ganger og latviske hockeyspillere har feiret seier på 19 kamper.

Generalsekretæren for det latviske hockeyforbundet, Viesturs Koziols, sa at trener Harijs Vītoliņš har gjort en utmerket jobb med å kommunisere med landslaget. Han bemerket også at forbundet gir treningsforhold av høyeste kvalitet slik at spillerne ikke har noen grunn til å klage.

Koziol sa også at Girgenson, som nettopp hadde helbredet skaden, umiddelbart var klar til å hjelpe laget.