Home » Victor Lafay stråler i Norge!

Victor Lafay stråler i Norge!

by Russell Crowe

Haute-Savoie Victor Lafay, som vant en etappe i Tour of Italy i mai i fjor, bekreftet denne uken sin gode vilje i sesongens nordligste løp i Norge.

En siste pallplass bak belgieren Ben Hermans og nordmannen Odd Christian Eiking bygde på den siste stigningen av tredje etappe på rampene til Malselv hvor han hadde rømt i selskap med de to første av testen. Som 25-åring tar hun også med seg den beste ungdomstrøya i sekken. «Det er nødvendigvis mye tilfredshet, mener han. Mine lagkamerater og staben satte meg i best mulig stand for å beholde den beste ungdomstrøya og beholde denne plassen på pallen. I begynnelsen av sesongen ventet laget på meg til å være mer konsekvent og jeg er i ferd med å vise at det er det. Det lar meg også få selvtillit og sykle med mer ro. Dessuten nådde jeg ikke toppen i form, så det kan bare være motiverende for fremtiden! «

Neste møte: Søndag 15. august på Polynormande, runde i Coupe de France. Engasjert i Norge endte Isérois Clément Russo som 58meg kl 9’23 «fra Hermans.

You may also like