Home » VM-kampene vil bli vist på plattformene OneFootball og Eleven – Football – Sportacentrs.com

VM-kampene vil bli vist på plattformene OneFootball og Eleven – Football – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

For første gang i historien ble Optibet Premier League-presserettighetene solgt sentralt sammen med åtte andre europeiske fotballigaer: Danmark, Norge, Polen, Sveits, Island, Kasakhstan, Nord-Irland og Slovakia. Denne nye strategien for å selge medierettigheter er mulig i nært samarbeid med Association of European Leagues.

Medierettigheter betyr at innehaveren har rett til å streame spill live, se spill og streame lyd live. Premier League vil være tilgjengelig gratis i mer enn 200 land. I de baltiske landene vil Premier League være tilgjengelig på Virsliga-nettsiden og appen, planlagt lansert i 2022, samt på Virsligas partner-TV-kanaler.

«Det er vanskelig å artikulere viktigheten av dette prosjektet for oss. I nesten to år har European League Association-laget, sammen med ni europeiske ligaer, jobbet med dette prosjektet. Nå er alle våre fans, enten de bor i utlandet eller reiser utenlands, du kan følge favorittlagene dine. Premier League blir mer og mer internasjonal: talenter fra hele verden besøker oss: Argentina, Brasil, Japan, Nigeria, Kamerun, Kroatia, Serbia og andre land.

Totalt deltar spillere fra 32 land i vårt mesterskap. Jeg er glad for at familie og venner nå kan støtte disse fotballspillerne på deres TV-skjermer og smarttelefoner. På samme måte vil enhver annen fotballfan i verden nå kunne oppdage Premier League og enkelt følge den. Dette er en av retningene vi har valgt for å promotere mesterskapet vårt”, understreker Maksims Krivuņecs, styreleder i den latviske fotballsuperligaen.

Kontrakten ble signert for tre år med mulighet for fornyelse. Den finansielle modellen forutsetter et fast inntektsbeløp med tilleggsinntektsalternativer avhengig av oppnådde indikatorer. «Selv om dette prosjektet startet for nesten to år siden, er hovedarbeidet for oss så vidt i gang. Internasjonale avtaler krever enda mer profesjonalitet og kvalitet fra vår side. Dette er veien vi har tatt de siste årene, og vi ønsker definitivt å fortsette i denne retningen, understreker Maksims Krivuņecs. På OneFootball- og Eleven-plattformene vil Premier League være tilgjengelig fra 2022-sesongen.

Eleven er et mediekonsern for sport og underholdning som ble grunnlagt i 2015. I Europa og Asia eier den rettighetene til store sportsbegivenheter. Eleven eier UEFA Champions League, English Premier League, Spanish League, German Bundesliga, F-1 og andre eksklusive sendinger i utvalgte land. Plattform tilgjengelig i mer enn 230 land rundt om i verden Direktesending av fotball: Se fotball på nett … tilbyr en rekke live sportsdekning for sportsfans over hele verden. Eleven-gruppen har for tiden mer enn 1655 distribusjonskanaler med totalt mer enn 665 millioner følgere på sosiale medier, og gir mer enn 4 milliarder videovisninger hver måned.

OneFootball når 100 millioner fotballfans rundt om i verden hver måned og har den mest populære neste generasjons fotballmedieplattform. «OneFootball»-applikasjonen tilpasses enkelt til interessene til hver person og lar deg enkelt se live-kampene til favorittfotballlaget ditt, samt motta den nyeste informasjonen. OneFootball-plattformen er tilgjengelig på 12 forskjellige språk og er den høyest rangerte sportsappen i verden av App Store og Google Play.

Ressurser brukt:
https: //optibetvirsliga.com/news/op …

You may also like