Home » Casper Ruud er Cameron Norrie. Ruuds første turneringsseier. ATP-finaler

Casper Ruud er Cameron Norrie. Ruuds første turneringsseier. ATP-finaler

by Russell Crowe

Casper Ruud tapte to sett til Novak Djokovic i sin første ATP-finalekamp. Hans andre rival var Cameron Norrie, som akkurat startet sin Masters-konkurranse. Alt fordi Stefanos Tsitsipas trakk seg fra turneringen og Norrie rykket inn som innbytter.

Resten av teksten under videoen.

I det første settet vant de begge pasningene sine innledningsvis. Situasjonen endret seg i den fjerde kampen. Da hadde Norrie et knekkpunkt og brukte det med en gang. Neste gang brøt han motstanderen igjen og kom ut på 5:1. I den syvende kampen kunne Ruud komme tilbake i kampen, men han bommet på pausepunktet og endte opp med å tape kampen 6-1.

I det andre settet var starten veldig lik. Denne gangen var imidlertid Ruud veldig forsiktig med pasningene og ble ikke overrasket. Inntil 4:3 vant alle pasningene sine. Så brukte Ruud bruddpunktet sitt, holdt deretter pasningen og vant settet 6-3, og utlignet kampen.

Det var ingen avbrudd i det avgjørende spillet for de fire første kampene, før 2:2. Da brukte Ruud sitt tredje pausepunkt, og etter en stund holdt han pasningen og det ble 4:2. Serverne vant følgende partier, så som var opp til 5:4 for Ruud. I den tiende kampen passerte nordmannen og slapp ikke seieren. Dermed var kampen som varte i mindre enn to timer. I kvalifiseringen likner Ruud nå antall seire med Andrei Rublev, som møter ham på kampdag tre.

Cameron Norrie – Casper Ruud 6: 1, 3: 6, 4: 6

You may also like