Home » VOD: Utgivere og studioer forenes for å promotere de nye filmene som er tilgjengelige

VOD: Utgivere og studioer forenes for å promotere de nye filmene som er tilgjengelige

by Henrik Ibsen

Ti utgivere og studioer uttaler seg for å forsvare video on demand (VOD), i en kampanje som er basert på de største utgivelsene i 2023.

VOD-spillere snakker med én stemme, og det er ikke så vanlig. For noen dager siden lanserte ti forlag og studioer en omfattende kommunikasjonskampanje for å synliggjøre fordelene med VOD, enten det er til leie eller kjøp.

Heltene foran på gondolen.

Super Mario, Ant-Man, John Wick… Øyeblikkets helter er mye fremhevet i kunngjøringene som vil avsløre, en gang i måneden frem til neste oktober, de viktigste som er tilgjengelige på de dedikerte plattformene.

Mottoet er også entydig: «Finn alle heltene dine, uten abonnement og uten reklame.» Målet er tydeligvis å forsvare spesifisitetene til VOD mot ubegrensede strømmetilbud.

Faktisk lar det deg alene se de siste store filmene, fire måneder etter at de ble utgitt på kino, i henhold til gjeldende mediekronologi.

Det originale initiativet samler det beste fra amerikanske og franske studioer, som Pathé Films, Studiocanal, Universal, samt Warner og Disney. Dette er en første kommunikasjonskampanje som ble lansert med suksess i 2022, som derfor vil fortsette til 2023 med titlene som skal lanseres minst fra juni til oktober.

You may also like