Home » Wenger deler banebrytende FIFA-planer: «Offside vil bli automatisert»

Wenger deler banebrytende FIFA-planer: «Offside vil bli automatisert»

by Russell Crowe

Arsene Wenger forventer at offsideteknologien vil forbedre seg enormt neste år og at reguleringen vil bli automatisert innen 2022. Franskmannen, som for tiden jobber for FIFA, forteller det under et møte i Paris.

«Det er en god sjanse for at offside vil bli automatisert i 2022. Jeg er bundet av hemmelighold, men det er den neste store endringen for dommerne,» sa Wenger. Teamet. Ifølge den tidligere Arsenal-manageren har FIFA jobbet hardt de siste årene med «avansert offside-teknologi».

Målet til World Soccer Association ville til slutt være å lage en type verktøy som ligner på den nå kjente mållinjeteknologien. Et slikt hjelpemiddel vil ikke avgjøre for dommeren om han er offside eller ikke, men vil gi umiddelbar bevis på det på sin tur.

Wenger sa at han forstår at endringer i fotballens verden kan kritiseres. «Det er et følelsesmessig aspekt, men planen er en del av en bredere reform.» Franskmannen foreslo tidligere å arrangere verdensmesterskapet annethvert år, denne planen ble møtt med mye kritikk fra UEFA, trenere og spillere.

Videospiller

Se de beste fotballvideoene her

Flere videoer

You may also like