Home » XING Mobility og Nordic Booster går sammen for å transformere nyttekjøretøy

XING Mobility og Nordic Booster går sammen for å transformere nyttekjøretøy

by Roald Amundsen
XING Mobility_Nordic Booster

XING Mobility, en global pioner innen nedsenkingsbatterikjølingsteknologi for industrielle applikasjoner, annonserte sitt nye strategiske partnerskap med Nordic Booster, den norske markedslederen innen batteriløsninger for anleggsmaskiner og høyeffekts mobile ladesystemer for kommersielle kjøretøy, tunge og industrielle produkter.

Dette samarbeidet vil bringe XING Mobilitys patenterte IMMERSIO™ XM25 nedsenkingsbatterikjølesystem til det nordeuropeiske markedet for konstruksjon, landbruk og gruvedrift (CAM). XM25 tilbys for elektrifisering av anleggs- og gruvekjøretøyer fra Nordic Booster, som har levert batterier til XING Mobility siden 2019. Nordic Booster er eksklusiv distributør av XING på det nordeuropeiske markedet. XM25 vil også bli inkludert i Nordic Boosters mobile ladestasjoner, inkludert Boost Charger, Hummingbird og andre apper.

Nordic Booster har allerede bestilt totalt 2 MWh med IMMERSIO™ XM25 nedsenkingsspiralkjølesystemer fra XING Mobility. Og med denne kontrakten blir Nordic Booster den største distributøren på det europeiske markedet.

Nøkkelferdig elektrifiseringsløsning: sikkerhet, holdbarhet og uovertruffen ytelse

XING Mobility tilbyr den mest moderne, sikre og energieffektive mobile energilagringsløsningen med IMMERSIO™ XM25 Immersion Coil Cooling System. Dette nedsenkningskjølte, utvidbare batteriet av bilkvalitet har en lang rekke industrielle bruksområder, inkludert underjordiske lastere (LHD), traktorer, gravemaskiner og kommersielle flåter, samt stasjonære energilagringssystemer (ESS). Batteriet tilbyr utmerket brannsikkerhet og aktiv termisk løpsdemping, samt lengre levetid, noe som gjør det til et ideelt valg for tunge, kommersielle og ESS-kjøretøyer. Den tilbyr en enkel, sikker og kraftig løsning for bilprodusenter som ønsker å bytte til elektrisk kraft. IMMERSIO™ XM25 er for tiden i produksjon og tilgjengelig for alle kunder.

«Vi er stolte av å jobbe med Nordic Booster i det nordeuropeiske CAM-markedet,» sa Sherwood Hochen, CSO i XING Mobility. «Deres ledende markedsposisjon for mobile hurtigladere og anleggsmaskiner i Norge, kombinert med vår nye avanserte nedkjølte batteriteknologi, skaper en uslåelig kombinasjon innen nyttekjøretøy og en mulighet til å transformere kjøretøymarkedet. virksomheten i Nord-Europa. »

Et marked med stort vekstpotensial

I følge markedsprognoser vil det nordeuropeiske markedet for CAM nyttekjøretøy og BEV-er ha en høy årlig vekstrate, med Norge som leder an med en gjennomsnittlig årlig vekstrate på 17 %. XING Mobility og Nordic Booster ønsker å gripe denne muligheten ved å tilby avanserte batteri- og ladeløsninger for nytte- og industrikjøretøy i regionen.

«Vi er glade for å samarbeide med XING Mobility og bringe deres avanserte batterikjøleteknologi til markedet,» la Jannik Stanger, CTO i Nordic Booster til. «XING Mobilitys nedsenkningskjølte batterisystem gir den riktige integrasjonen som kundene våre er ute etter, og vi har fått omfattende kunnskap om XING Mobilitys nedsenkningskjølte batterier siden vi startet samarbeidet i 2019. Nedsenkingen vil være en ekte game changer. verden av batteriteknologi på grunn av svært høy risiko for anti-termisk lekkasje og svært lovende livssyklustester som viser en 100 % forbedring i forhold til standard kjøleteknologi. Disse funksjonene vil ta XM25 til ledende posisjon ved bruk av standard litiumionceller. Nordic Booster ser frem til å samarbeide med XING Mobility for å utvide sine tilbud innen gruve-, bygg- og landbrukssektorene. Vi vil integrere dette produktet i vår massebygde mobile hurtiglader for å tilby nedsenkningskjølte batterier blant batteriteknologiene våre.

XING mobilitet

XING Mobility ble grunnlagt i 2015 av Royce YC Hong og Azizi Tucker, og er en leverandør av bilbatterier for elektriske kjøretøyer for spesialiserte, hovedsakelig industrielle applikasjoner. XING Mobility innoverer innen avansert energilagring og elektrisk overføringsteknologi ved å bruke utviklingen av racerbiler og superbiler med ekstrem ytelse som sin FoU-plattform. Kjernen i selskapets teknologi er det patenterte IMMERSIO™-batterikjølesystemet, som gir en enkel, sikker og kraftig løsning for elektriske kjøretøy (EV) som gjør det mulig for produsenter av nyttekjøretøyer å gå elektriske. Mer informasjon om:

Nordisk forsterkning

Nordic Booster er norsk markedsleder innen høyeffekt- og mobilladesystemer med integrert batteriteknologi og energistyringssystemer. I tillegg har vi levert premium konstruerte batteriløsninger for elektriske kjøretøy innen konstruksjon, gruvedrift og marine.

Nordic Booster-ansatte er eksperter på sitt felt og utgjør et kraftfullt team som er i stand til å takle de tøffeste ingeniørutfordringene ved vår fabrikk i Norge. Teamet består av elektromekaniske, automasjons- og cyberingeniører, samt fullstack-utviklere, PLS-programmerere og industrielle elektrikere. Lederteamet har over 25 års ledererfaring i fossilbrenselbaserte industrier som har måttet gå over til elektriske løsninger.

You may also like