Home » Til ære for spring break – Le Nouvelles Hebdo

Til ære for spring break – Le Nouvelles Hebdo

by Siv Jensen

gazette snakk

Jeg trengte det.

Jeg vet når du er dyktig og tenker på å bytte jobb. Fordi du er på slutten.

Vel, vårferien kommer vanligvis til rett tid for å lufte ut litt … ikke verst.

Det er også betimelig for unge mennesker, spesielt de på videregående. Tenåringer har travle timeplaner med skole, lekser, sport og ofte jobb. Blås, for guds skyld!

Det samme for oss voksne. Det virker som om vi fant opp stress på jobben for å lykkes i ytelse når vi kan ta det med ro og være effektive. Unødvendig press som vi legger på skuldrene våre når nødsituasjoner er relativt. Vi gjør ikke åpen hjerteoperasjon…

Det er vår livsrytme som pålegger det. Det ser ut til at vi haster med litt, egentlig ingenting. Vi tar oss ikke lenger tid. Vi tråkker inn smør.

Er det derfor spring break ble oppfunnet? At vi slipper overløpet vårt for å falle ned i en vakker og frelsende lediggang?

Det var nok min peneste! Ja, jeg sier det hvert år. På programmet: langrenn i Quebec-området. Og mor og jente, slalåm. Som en bonus, den velkjente velkomsten fra tante Danielle og onkel Maurice.

Styrte. Koble helt ut. I mitt tilfelle begynte det raskt å gå på ski på Camp Mercier. Vi er ikke langt fra Nirvana. SEPAQ, de har virksomheten. Suverene fasiliteter og løypevedlikehold på tikken i fantastisk natur. Mens jeg skrek på en høyde, glemte jeg allerede at jeg var journalist, og sosiale nettverk fantes ikke lenger.

En avstikker til Stoneham for litt mousse fra La Souche, for å legge til nytelsen. Og det var bare min første dag…

Den neste dagen. Jeg tar skiene i hendene og klatrer opp de bratte trappene i rue Champlain for å ende opp i slettene. Nok en gang, ganske fantastisk å gå på ski i hjertet av hovedstaden.

Datteren min hadde et fornyet smil etter å ha kjørt 15 tommer pudder på ski med elven i forgrunnen. En uke som gjorde at han kunne komme seg vekk fra studentlivet og nyte disse nådeøyeblikkene som livet tilbyr oss. Strålende. Og hvorfor ikke nok en høstferie for studenter?

En uke uten e-post eller sosiale nettverk, koblet vi av med selvtillit. Jeg er sport, andre TV, datamaskin eller strikker. Du får beskjeden; Bli synkronisert med deg selv.

Jeg ville hatt en flott pause hjemme på ski Tobo-ski, Norwegian eller Albanel. Effekten ville vært den samme. Bli kvitt yrkeslivet vårt i en uke. Fordyp deg i det nåværende øyeblikket i harmoni med naturen. Han bor her nå som trippy Languirang sa.

Derfor viktigheten av å ha nok ferier på jobben. Å ha fri til å ta en uke per sesong for å dekomprimere og komme energisk tilbake til jobben.

Er min sak. Og pausen tillot meg å ha en ide om letthjertet prat i stedet for å plage deg med den ublu prisen på selleri.


Hver uke snakker et medlem av Trium Media-teamet om et emne de selv velger, det er La Jasette de la Gazette.

You may also like