Home » ᑕ❶ᑐ Barça-Real elektrifiserer, Haaland knuser og Messi buet: 10 fakta fra hele Europa

by Henrik Ibsen

Den europeiske fotballhelgen var fylt med store klassikere i hovedligaene. Og ESPN.com.br bringer neste de beste hendelsene som skjedde på det gamle kontinentet.

*Innhold sponset av BetFair.net, Motorola Edge, Claro, Ford og Eno

I Spania, Barcelona min ekte Madrid spilte hovedrollen i en het klassiker som var mye verdt i kampen om toppen av Ligaen. I England, mens noen giganter «hvilte», slet andre mellom tvister om FA-cupen er et ja første liga.

Nei italiensk mesterskapto derbyer lyste opp i ermet, mens Zlatan Ibrahimovic vender tilbake til nettverkene etter mer enn ett år.

Vil du vite mer? Så ta en titt nedenfor på 10 øyeblikk som preget de europeiske kursene mens du nøt helgen:

haaland overveldende

9 mål på en uke. Erling Haaland fortsetter å skremme forsvarsspillere når de møter ham. Lørdag (18) var det 3 baller i nettet i seieren av manchester by Om Burnley 6-0 Takket være nordmannen vant Pep Guardiolas menn semifinalen i FA-cupen på Wembley.

Richarlisons skade

ENTEN tottenham snublet igjen. på Sainte-Marie stadion, bein Spurs forlatt slips for han Southampton og på raseriet til trener Antonio Conte. Men den mest bekymringsfulle nyheten er Richarlisons lesjon. Den brasilianske angriperen forlot banen gråtende i minutt 3 av kampen og endte opp med å bli kuttet selv fra vennskapskampen. brasiliansk lag.

Ibrahimovic vender tilbake til rutenettet

Det var en lang ventetid på 443 dager, men Zlatan Ibrahimovic scoret igjen for Milan Sist lørdag. Etter å ha bommet på en straffe, «regnet med flaks» og fikk en ny sjanse til å score. Imidlertid Rossoneri kom unna med 3-1-tap mot udinese.

Merkelig straffe i LaLiga

Til tross for at det er en av sesongens sensasjoner i Spania, Vallecano Ray stjerne en merkelig helgescene. I det 41. minutt av første omgang prøvde laget å utføre en straffe på en annen måte, med pasningsutveksling mellom Óscar Trejo og Isi Palazón, men den siste endte med å komme ut etter å ha vunnet 2-1. slips for ham Girona.

mer leder enn noen gang

ENTEN Arsenal Han hadde ikke noe imot at City skulle si farvel til Premier League over helgen. mot en krystallpalass desperat etter en nedrykksmulighet og med en midlertidig manager, bein skyttere scoret 4-1 og utvidet ledelsen på toppen til 8 poeng, med en kamp til på tabellen.

Dobbelt rødt kort og United på Wembley

ENTEN fulham jeg prøvde til og med. I andre omgang forlot Aleksandar Mitrovic det gjestende laget i front og drømte om å kvalifisere seg mot gigantene manchester united. En straffe i det 27. minutt endret imidlertid hele historien. Willian endte opp med å bli utvist, og for å toppe det så fikk også den serbiske forwarden det røde kortet etter å ha kollidert med dommeren. Resultatet var ikke annerledes: Bruno Fernandes konverterte skuddet, og det røde djevler vant 3-1 for å sikre sin plass i FA-cupens semifinale.

Jeg snubler og buer Messi

ikke en krise psg Det ser ut til å utvide seg mer hver dag. Denne søndagen, som fortsatt spiller hjemme, tok laget seg på banen med tap med 2-0 for han reinsdyr Nei fransk mesterskap. For å gjøre vondt verre var det til og med Lionel Messi, buet av sine egne fans tilstede i Parque dos Príncipes.

Følelser og kramper i El Clásico

Klassikeren mellom Barcelona min ekte Madrid det beveget seg fra første til siste minutt. Med flaks tok marengsene ledelsen fra de første minuttene, med selvmål fra Ronald Araújo. På slutten av første del var Sergi Roberto imidlertid ute etter uavgjort. I andre omgang, da alt så ut til å gå mot uavgjort, scoret Marco Asensio det andre, men var frustrert over offside-signalet VAR indikerte. Det er derfor i tilleggene Franck Kessié dukket opp reverser avtalen og la blaugranaen stå med én hånd i koppen av Ligaen.

napoli flyr lavt

Han blir sliten, men han Napoli treffe en annen motstander. Med nok en mesterlig opptreden fra duoen Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia, slo laget Torino 4-0 og utvidet ledelsen ytterligere i toppen av italienerne. Slutten på ventetiden på tittelen virker mer og mer et spørsmål om tid.

Hot klassikere i Italia

Ledelsen i Serie A har blitt veldig rørt over resultatene fra klassikerne som ble spilt på søndag. Med 1-0 seier over RomaTIL rett Han er den nye assisterende sjefen. Alt dette i samarbeid med juventussom traff Inter de Milan og får rivalene til å miste posisjonen på tabellen. Til felles har de to spillene mye forvirring. Utbredte argumenter på slutten av begge kampene førte til at alle 4 lagene mistet spillere som ble utvist samtidig.