Home » [Maritime] Bourbon (Marseille) og Horizon Maritime slår seg sammen

[Maritime] Bourbon (Marseille) og Horizon Maritime slår seg sammen

by Liv Ullmann

Aktiviteten i offshore oljeindustrien er i full gang. I denne globale situasjonen, Marseille-gruppen Bourbon (6 300 ansatte), som spesialiserer seg på maritime tjenester til havs, slår seg sammen med sin kanadiske konkurrent, rederen maritim horisont, ekspert i den blå industrien. Hånd i hånd opprettet de to selskapene «Bourbon Horizon AS», en ny uavhengig struktur dedikert til maritime operasjoner i ekstreme miljøer, spesielt i Nordsjøen og i Canada, utenfor kysten av Newfoundland.

Registrert i Norge, er det nye selskapet strategisk posisjonert med kontorer i Fosnavåg, Norge og St John’s, Canada. Det vil operere en flåte på syv offshore servicefartøyer. moderne og effektiv », for overflate- eller undervannsoperasjoner. Det vil bli mobilisert; fem Bourbon PSV-er og de to Horizon Maritime offshorefartøyene. Ifølge det internasjonale firmaet Westwood Global Energy90 % av verdens tilgjengelige oljerigger til havs er for tiden leid, opp fra 60 % i 2018.

Fellesforetaket planlegger også å tilby skipsadministrasjonstjenester til andre offshorefartøysoperatører. » Med mer enn 200 ansatte, inkludert et stort antall erfarne seilere fra hele verden, er Bourbon Horizon klar til å operere på alle typer prosjekter. «, beskriver de to morselskapene i en felles pressemelding, publisert 16. februar. Bourbon Horizon AS-sjef Cliff Gaetz får støtte av Bjørn Remøy, Ståle Kyrkjedelen og Colin Doody.

Hjelpsomme linker :

> Bourbon ønsker å gjøre Marseille til et middelhavsknutepunkt for offshore vindenergi
> [Maritime] Bourbon (Marseille) forbereder seg på å selge biene sine
> [Maritime] Franske banker kjøper Bourbon (Marseille) i retten

You may also like