Home » RFS-fotballspillerne slo Ventspils, erstatter Valmiera i høyeste kategori / artikkel

by Russell Crowe

Målet ble scoret etter standardsituasjonen i det syvende minuttet, da etter Petra Marešas konsentrasjon i straffefeltet klarerte Žiga Lipuščeks ballen i øvre venstre hjørne – 1:0.

En stor mulighet til å doble fordelen i RFS-rekkene i det 40. minutt kom til Sedrik Kuadio, som etter en utmerket pasning fra Lucas Vilela befant seg ansikt til ansikt med keeper Vladislav Lazarev, men kom for nærme keeper og Lazarev blokkerte. . skuddet i nedre venstre hjørne.

I det 50. minutt overga et utmerket langskudd, som spilte i en standardsituasjon, det gjestende lagets fotballspiller, Yuri Tkachuk. Målvakt Vītauts Čerņausks trodde først i siste øyeblikk at Tkačuks traff målet og blokkerte ballen som fløy opp i høyre hjørne.

I det 83. minutt eksploderte Tkachuk igjen med et utmerket langskudd under tverrliggeren, Čerņauskas reddet laget nok en gang.

Det var flere farlige øyeblikk på slutten av RFS-spillet, men de ble ikke brukt.

RFS har 20 poeng på ni kamper til å lede turneringen, men Valmiera har samme balanse. Deretter følger «Riga»-laget med 19 poeng, «Daugavpils» har vært med 13 poeng på syv kamper, «Liepāja» har 12 poeng på åtte dueller, og «Metta» og «Spartaks» følger etter med seks poeng på ni og henholdsvis åtte kamper. «Ventspils» har fire poeng på åtte kamper, men Daugavpils-fotballspillerne «Noah Jurmala» har tapt i alle tre kampene.

Hovedstadens fotballspillere hadde vunnet tre kamper på rad, inkludert deres argeste rivaler, «Valmiera»- og «Riga»-lagene. RFS-laget har kun tapt én kamp denne sesongen, og erkjenner Valmieras overlegenhet i åpningen av turneringen.

På den annen side feiret Ventspils, som var i krise, sin første seier i årets mesterskap først i sesongens sjette kamp: tap med 5:2 over laget «Metta», og Mark Kurtišs scoret fire mål. I forrige kamp var nederlaget 0:3 mot «Riga»-laget.

De mest suksessrike fotballspillerne fra begge lag, Kurtišs og Darko Lemajičs, deler fjerdeplassen på listen over de beste bombeflyene i Superligaen med fire mål.

Vertene hadde ikke RFS-keepertrener Antona Savchenkova på benken, som fikk rødt kort i forrige kamp og ble diskvalifisert for én kamp.

Sesongens første innbyrdes kamp endte uavgjort 1: 1. «Ventspils»-fotballspillerne scoret begge målene: først ble ballen kastet inn i «festningen» deres av Abdul Gafars Mama, men så utlignet Dmitry Litvinsky.

Det har allerede blitt rapportert at i de tre første kampene i den ellevte runden, beseiret mesteren «Riga» «Liepāja» hjemme med 4: 1, «Valmiera» vant med 2: 0 Daugavpils «Noah Jurmala», men «Metta» var Jūrmala overlegen med 2:0 «Spartaku».