Home » Uvanlige scener i den polske ligaen. Seieren med over 50 mål var ny rekord

Uvanlige scener i den polske ligaen. Seieren med over 50 mål var ny rekord

by Russell Crowe

Uvanlige hendelser fant sted i den polske ligaen. I en av kampene på distriktsnivå var stillingen 53:0.

Heltene i dagens kamp, ​​som nå har gått over i historien, var Wybrzeże Rewalskie Rewal og Pomeranian Nowogard.

Resten av teksten under videoen.

Nowogards gjester ankom Vestpommerns distriktsfest i en desimert tropp. Klubben har store interne problemer. Nylig har treneren, Kamil Twarzyński, som ble satt pris på av de fleste spillerne og ansvarlig for å hente inn Radosław Janukiewicz, tidligere spiller av p. For eksempel Pogoń Szczecin eller Górnik Zabrze.

Mange spillere nektet å fortsette å spille etter Twarzyńskis avgang. Som et resultat dukket bare åtte Pomorzanin-spillere opp til kampen mot Wybrzeże Rewal, noen av dem var juniorer. På denne måten unngikk man en utvisning, som ville ført til en straffereduksjon to ligaer mindre. Nowogards lag har allerede brukt ganggrensen i tidligere runder.

Vertene hadde ingen intensjon om å sympatisere med motstanderne. Etter 40 minutter ledet Costa med 25:0. Spillerne senket ikke tempoet og brøt den polske rekorden i andre omgang.

Så langt var det høyeste resultatet i historien til offisielle kamper en 46-0 seier. Kysten forbedret dette resultatet med syv mål.