Home » Android Auto vil gjøre tiden din hyggelig med enkle spill

Android Auto vil gjøre tiden din hyggelig med enkle spill

by Russell Crowe

Google fortsetter å utvikle sin Android Auto-programvare. I den siste betaversjonen er det en ny meny med enkle spill laget i HTML5.

Android Auto er selskapets infotainmentsystem Googlesom er tilgjengelig om bord i et økende antall biler fra forskjellige produsenter. Mountain View-giganten fortsetter å jobbe med utviklingen av programvaren sin, og gir ut nye oppdateringer. I versjon 6.7 beta et nytt ikon har dukket opp i applikasjoner med signaturen GameSnacks. Denne applikasjonen tar oss til en skjerm med noen enkle spill, laget med bruk av HTML5.

Se: Android Auto er åpen for andre applikasjoner, TomTom AmiGO og Sygic debuterer
Se: Android Auto er endelig trådløs

I skjermbildet, lagt ut på nettstedet. smartdroid.de, ser vi titler som Zooboom, Kanonballer 3D Ja Fest ufoen. Disse spillene kan tiltrekke seg passasjerer på lange turer, spesielt barn. Sjåføren selv kan også nå dem, noe som gjør tiden i trafikken morsommere.

Android Auto GameSnacks

Det skal bemerkes at Android Auto, som lar deg spille enkle spill, på ingen måte er det samme som hva Tesla rir på din Model S Plaid. Der er utstyret lik ytelsen til PlayStation 5-konsollen og kan enkelt bære de nyeste titlene.

Se: Den nye Tesla Model S Plaid har en PlayStation 5-ytelseskonsoll ombord
Se: Google introduserer YouTube Shorts-tjenesten i Polen

Bildekilde: Xusenru / Pixabay, smartdroid.de

Tekstkilde: smartdroid.de

You may also like