Home » Et par sportsdanser fra det latviske verdensmesterskapet vinner gullmedaljer Sport

Et par sportsdanser fra det latviske verdensmesterskapet vinner gullmedaljer Sport

by Russell Crowe

Et par latviske sportsdanser har blitt verdensmestere i 112-parkonkurransen. Gullvinnerne delte sine følelser om morgenen 1. september på TV3s «900 sekunder».

Verdensmesterskapet for den andre gruppen seniorer i alderen 45-55 år ble arrangert i Rotterdam, Nederland. 112 par fra forskjellige land i verden konkurrerte der i løpet av helgen. Et par fra Latvia startet direkte med 112, som også var slutttallet.

Julia Simson, vinneren av verdensmesterskapet i dans, erklærer ærlig at hun ikke forventet en så stor suksess: «Nei, ærlig talt, nei. Kanskje mannen var håpefull. Jeg håpet å være i semifinalen og det var et visst håp for finalen, men ikke for førsteplassen.

«Min mening var at vi kunne være bestemt i finalen, seks. Vi ventet ikke en gullmedalje, men alt skjedde», Gatis Simsons, vinneren av verdensmesterskapet i sportsdans.

Mesterskapets dag krever mye styrke for utøverne. Det skal gis totalt 30 danser fordelt på seks runder, noe som krever utholdenhet da konkurransen varte i 11 timer.

«Kanskje noen som ser på dansene fra sidelinjen, tenker på hva du skal gjøre fysisk der! Jeg anbefaler deg å prøve det, og du vil se at det er seriøst fysisk arbeid for å få deg til å se vakker ut på banen,» påpeker danserne.

Når han ser tilbake på mesterskapet, legger Gatis til at mange gode par ikke klarte de lange timene og den lange fysiske aktiviteten.

Julia og Gatis har danset siden tidlig barndom. Men som voksen ble sportsdans neglisjert i 20 år. De danset igjen for ni år siden. Kanskje det er derfor det er spesielt søtt å vinne verdensmesterskapet.

«Det betyr mye for oss, vi prøvde, vi trente også. Det at vi fikk den latviske mesteren er selvfølgelig bra, vi ville ha noe enda mer. Men vi hadde tydeligvis ikke forventet et slikt resultat,» er danserne spente. .

Julia og Gatis Simsons har blitt tildelt tittelen verdensmestere for ett år. Danserne kan forsvare tittelen neste år, men det er ennå ikke bestemt. Gatis og Jūlija ønsker å nyte gleden av de nylig vunne gullmedaljene.

You may also like