Home » Attraktiv idrettslærer får et nytt utseende i hver leksjon/artikkel på nett

Attraktiv idrettslærer får et nytt utseende i hver leksjon/artikkel på nett

by Russell Crowe

Idrettslæreren er alene i det enorme treningsstudioet. Mens klassen fortsatt var tilstede, ble det holdt førsteklassetimer her. Men alle fag er fjernundervist og læreren tenker på hvordan man kan få barna til å delta aktivt. Han har allerede vært en klovn, musketer. I dag er det Hawaiis tur.

«Det kom bare til vår oppmerksomhet da. Gymnastikken og bevegelsene deres, barnas ansiktsuttrykk uttrykker alt. Tilfredshet og glede! Så jeg tenkte på leksjoner for å ha det mer moro,» innrømmet læreren.

«Jeg ble bare lei, bare for å si noe, for å spørre noe og for å rette på noe. Og så husket jeg at jeg hadde forskjellige antrekk fra forskjellige arrangementer. Og treningsstudioet er tomt, det er kaldt og du vil bevege deg. Det er der det hele startet,» sa han Dolotin.

Han har jobbet ved skolen i 15 år. Du har merket at barn blir fysisk svake hvert år og mange kommer uforberedt hjem fra barnehagen. Nå, under fjernundervisning, hjelper ikke bøyd rygg og datamaskinfylte øyne kondisjon.

«Selvfølgelig svekkes barna og vi ser at empatien forsvinner. Med makt skriver foreldrene til læreren og ber oss trene, vi befinner oss på nett,» avslører læreren daglig.

«Det kom bare til vår kunnskap da. Hvis barna ser at foreldrene deres er aktive, er de det også. Du vil drive med sport! Legger du det bare på læreren, så blir det ingenting,» er Dolotin overbevist.

Læreren mener at i det minste morgenaktiviteten bør gjøres av alle, og det er ingen mangel på øvelser på Internett for øyeblikket.

Jeg ville også vært glad om idrettstimer var tilstede igjen: «Når det var 3 kvadratmeter per barn, gjennomførte vi kun timene ute. Det er så mange oppgaver som mulig. Jeg skal være en magiker neste uke. Og så er det fritid! «

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like